Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plener ślubny częstochowa i okolice polećcie

Polecane posty

Gość gość

witam zastanawiam się nad plenerem ślubnym gdzie są jakieś fajne miejsca? olsztyn odpada, możecie coś polecić

Gość gość
może złoty potok tam są ładne miejsca, mstów tam są fajne skałki, zależy ile km od cz-wy to miałoby być a dlaczego olsztyn odpada?

Gość gość
właśnie myślimy nad złotym potokiem bo tam jest fajnie;) szukam takiego miejsca z jeziorkiem i plażą żeby później we wodzie troche fotek porobić, byliśmy ostatnio na mstowie ale mstów według mnie już zdziadział bo ten stawik się zrobił śmierdzący i pełno mułu wogóle nie wiem jak w takiej sadzawce ludzie mogą się kompać. a olsztyn odpada bo jest przereklamowany i mi się osobiście nie podoba, myśleliśmy jeszcze nad zalewem w kłobucku. a odległość tak do 50 km

Gość gość
to mysle z w tej odległosci złoty potok jest najlepszy bo i woda tam jest i las i skałki, jeszcze w ogrodzieńcu jest bardzo ładnie ale to juz dalej niz 50 km, w kłobucku nigdy nie byłam

Gość gość
coś podobnego w kłobucku zrobili do mstowa tylko że to jeziorko większe. zastanawiałam się jeszcze nad hehło-nakło ale tam chyba nie ma nic ciekawego. zgadzam się z tobą jura krakowsko-częstochowska jest ładna i ojcowski park narodowy także ale trochę daleko;/ ogólnie na yuotube mi się podoba taki plener plener ślubny Ania i Robert 18-08-2007