Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam sobie myslec?

Polecane posty

Gość gość

czesc wszystkim. mam do Was pytanie. robiłam wczoraj test ciążowy, na którym po pewnym czasie pojawiła się 2 kreska. rano tej kreski już nie było. z pierwszego moczu dziś zrobiłam kolejny test z kreską widoczną pod światło pojawiła się też po czaasie, która kompletnie zanikła. zrobiłam więc kolejny, na którym była jedna kreseczka. od stosunku minęło 12 dni. był to stosunek przerywany dzień po okresie. trochę się strasuje ... pierwszy raz zastosowałam tę metodę. i to ostatni ... pozdrawiam idzieuje

Gość nieugięta
najlepiej idź do lekarza

Gość gość
szczere Ci powiem, że trochę się boje :D używam leków dopochwowych, których w ciąży brać nie wolno. właściwie powinnam być w połowie cyklu więc kolejne 2 tygodnie stresu :(

Gość gość
najlepiej zrób badania krwi bo lekarz teraz ci nie wiele powie bo jest za wczesnie.. Jak jesteś w ciąży to musisz jak najszybciej odstawic te leki, nawet jesli to byla ciaza nie planowana nie licz na to że może poronisz bo może sie zdażyć tak że urodzisz chore dziecko...

Gość gość
poczekam jeszcze chwile i sporobuje zrobic kolejny. trochę dla mnie to dziwne. pojawiła się kreska po czasie znikła. a kolejny test wykazał brak ciązy ...