Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2013 Kathereine witajcie, pracuje w firmie od dwoch lat. Pracuje w niej rowniez Tomek. Poczatkowo nie zwracalam na niego szczegolnej uwagi, z tego wzgledu , ze mam chlopaka, a on ma dziewczyne (oswiadczyl sie jej nawet, ale odmowila). Kiedy zaczelam pracowac w firmie, bardzo czesto do mnie zagadywal, przychodzil na kazdej przerwie, a ja zaslepiona, nie widzialam w tym nic dziwnego. Jest bardzo przystojny, studiuje.. oboje mieszkamy za granica.Namowil mnie na studia, dostalam sie, zawsze mnie wspiera w nauce, pracy.. Czesto czekal na mnie po zajeciach by wracac razem do stacji. Znajomi w pracy zaczeli nas '' laczyc'', zaczeli mi mowic ze mu sie podobam itp. dla mnie bylo to absurdem, ( ma ladna i ulozona dziewczyne) Nasza wspolna kolezanka powidziala mi zreszta nie raz, ze mu sie bardzo podobam.. Ostatnio zaprosil mnie nawet na kawe, ciastko, lecz odmowilam..Zastanawia mnie to dlaczego sam nic mi nie powie? Czy to zmoe wszystko sie wszystkim wydaje a on jest poprostu dla mnie mily? dodam, ze od jakiegos dluzszego czasu czesciej zaczelam o nim myslec, z moim obecnym partnerem nie uklada sie dobrze.. od 6 lat jestemy ze soba a on nie kwapi sie do slubu itp.. co o tym sadzicie? Dodam jeszcze, ze jestem troche ''dzika'' , tzn. od 6 lat jestem z jednym partnerem i nie wiem jak to wszystko sie toczy.. Poza tym jestem skromna i wstydliwa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach