Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci obcokrajowców

Polecane posty

Gość regina nowak
justyna tez slyszalam o takim przypadku ,ciotka mojej kolezanki ma meza czarnoskorego i urodzila dziecko blondynka z niebieskimi oczami....wszyscy byli zaskoczeni ale testy potwierdzily ojcostwo meza..

Gość gość
Moj maz to Rosjanin :) dlatego wybralismy imie Ivana,podoba mi sie bo mozna zdrabniac fajnie Ivanka,Ivaneczka,Ivanusia,Ivcia,Ivusia,Iva

Gość gość
Moj partner jest Slowakiem wiec problemu z imieniem dla syna nie bylo Sebastian :)

corka ma uniwersalne imie; marianne, w pl zmieniaja tylko koncowke na 'a' i po problemie. Do syna /i tym samym do nazwiska/ pasowalo nam typowo angielskie imie, reakcje` w pl sa rozne ale nie planujemy tu zostac na stale /mimo tego ze dzieci maja tyloko polskie obywatelstwa/

Gość gość
Bianka rządzi:)

A mój mąż jest z Brazylii i wybraliśmy imię, które pisze się tak samo w Polsce i w Brazylii: Daniel. Wymawia się trochę inaczej, ale pisze tak samo.Dla dziewczynki myśleliśmy Natalia albo Gabriela, wg tej samej zasady. Ale ma być chłopak:) Ja mam nazwisko po mężu i tyle z tym problemów, cały czas źle napisane, więc nie chcę, żeby dziecko miało takie trudności jeszcze z imieniem...ale z drugiej str takie nazwisko to mega zachęta do small talków dla wszystkich pielęgniarek, lekarzy i pań na poczcie...:P

Gość gość
Moja córka ma na imię Julia :) Imię funkcjonuje zarówno w Polsce jak i we Francji więc problemu nie ma.

Gość masakra nie wstyd wam
rozkładać nogi przed ciapkami i murzynami:O myślicie, że jesteście takie światowe??:D:D żadne porządny Polak was nie chciał to trzeba było ciemnego pytonga szukać, żeby dzieciaczki wyglądały "słodziutko":O:O:O:O ja p*****le ale żenada:O i jeszcze te imiona Ismael, Dżamila:O wstyd na całe życie dla dzieciaka

Gość gość
Moja córka ma na imię Jeni(wymamwia się tak samo jak się pisze-przez J,nie jest to zdrobnienie od Jennifer). Mąż jest Finem,mieszkamy w Polsce :-)

Moj maz jest brazylijczykiem. Nasza corcia otrzymala imie Natalia :) teraz jestem w 10 tc i maz juz zastanawia sie nad imionami... Zmienial swoj wybor juz tysiace razy ale co tam :) do porodu jeszcze dlugo wiec ma czas :) dla dziewczynki podobaja mu sie : julia, anna, maja, pola, emma ...a dla chlopca: eryk, leon, alan, oscar, jacob.