Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HISTORYJKI EROTYCZNE :D pisać!

Polecane posty

Gość gość

pisać! :D

Gość gość
Po skończonej domówce wszyscy zaczęli się już zbierać. Było późno w nocy i puste butelki walały się po mieszkaniu. Jedna z koleżanek chyba szczególnie zbyt dużo wypiła bo zasnęła przy stole. Kolejni goście wychodzili a ona dalej spała. W końcu zostaliśmy sami - inni imprezowicze ulotnili się. Karolina zawsze mi się podobała, a teraz musiałem się nią jakoś zająć. Przeniosłem ją na łóżko, ściągnąłem buty i przykryłem. Spała jak zabita, musiała być bardzo zmęczona całym dniem. Sam położyłem się na kanapie i też szybko zasnąłem. Jednak nie spałem długo, obudził mnie dziwny hałas z sypialni. Wstałem sprawdzić co to, ale gdy tam doszedłem nic podejrzanego nie zauważyłem. Karolina spała tak jak ją położyłem, spod koca widać było jej zgrabne nóżki. Coś mnie podkusiło żeby przejechać po nich dłonią - i tak zrobiłem. Poczułem jakie były gładkie. Odkryłem ją. Nad zgrabnymi nóżkami widać było mini spódniczkę, a biała bluzka zasłaniała jej jędrne piersi. Nawet się nie poruszyła gdy dotknąłem jej nóżki. Ośmieliło mnie to i tym razem dotknąłem jej odsłoniętego pępka. Poczułem jak dostaję wzwodu gdy złapałem ją za piersi - ona dalej spała. W tym momencie przestałem już myśleć, nie wiem czemu wydawało mi się że nie może się obudzić... Rozpiąłem jej bluzkę. Chodziła bez stanika, jej piersi nie były duże ale niesamowicie jędrne. I tak wspaniale aksamitne w dotyku. Wtedy dłonią powędrowałem pod jej miniówkę. Poczułem że jest dokładnie ogolona... Złapałem jej spódniczkę dwoma rękoma, lekko ją podniosłem i ściągnąłem ją z niej. A potem to samo zrobiłem z jej białymi majteczkami. Delikatnie rozchyliłem jej nogi i mogłem ją podziwiać w bladym świetle dochodzącym z drugiego pokoju. Przejechałem wzdłuż wejścia do jej pochwy palcem. Spała cały czas, i nie mogła się obudzić, przynajmniej według tego co wydawało się mojej świadomości. Opuściłem spodnie, położyłem się na niej i zacząłem ocierać się twardym już fiutem wzdłuż jej c*pki. Wtedy zauważyłem że coś z tych bodźców do niej dociera, poruszyła się. Ja za to zastygnąłem w bezruchu i uświadomiłem sobie co by się stało gdyby teraz się obudziła... Podrapała się przez sen po nosie, obróciła twarz na drugą stronę, ale wydawało się że spała dalej. Spanikowany już miałem z niej schodzić gdy przy wycofywaniu się jeszcze raz przejechałem po jej łechtaczce. Mimowolnie westchnęła. Znów przejechałem paluszkiem po wejściu do jej pochwy, tym razem zdało mi się że jest wilgotne. Nakierowałem główkę penisa na to wejście i następne co pamiętam to jak wpycham go w nią powoli całego. Zupełnie jakby ktoś inny o tym za mnie zdecydował. Wnętrze jej pochwy było cudowne. Nie dotykałem jej nigdzie indziej, łączył nas tylko mój fiut. Wchodził w jej ciasną dziurkę nie bez oporu. Nie była taka mokra jak mi się wcześniej wydawało, ale nie przestawałem. I po kilku r****ch popatrzyłem na jej twarz i uświadomiłem sobie co robię, w tym momencie spuściłem się w nią. Gorący ładunek spermy znalazł się w jej środku. Nie wiedziałem co robić. Ubrałem ją i przykryłem. Ale nie byłem pewny czy rano gdy się obudzi odkryje że jest w niej niespodzianka. Nie mogłem zasnąć przez trzy godziny. Zasnąłem dopiero nad ranem i obudziłem się w południe. Karoliny już nie było i nigdy nie wspomniała o tej imprezie gdy widzieliśmy się później.