Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy coś ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Uprawiałam kilka razy z znajomym sex i nie czułam z tego żadniej przyjemności, on dochodził a ja nie. WGL nie jęczałam no bo żadna mi to przyjemność była . Noi zastanawiam się czy coś ze mną nie tak czy co to może być? jakie przyczyny, przecież nie miał aż tak małego a może dlatego że nic do niego nie czułam ?? hm on starał się jak mógł a ja nic ani nie jęczałam co on teraz sobie o mnie myśli że ja jakaś pusczalska byłam a teraz już taka przer*****a że nic nie czuję? kilka razy uprawialiśmy sex a ja żadnej satysfakcji. podczas okresu od pierwszej miesiaczki używam tamponów a ponoć powodują suchość w pochwie , i może przez to ,,? no ale ja się świetnie czuję i nie wiem co może być tego powodem. Boże co on sobie o mnie pomyśli omg! :(

Gość gość
nie wiem kurvo jak ci pomoc...

Gość gość
e ty c**ju

Gość bernank
odważna jesteś aby się do tego przyznać, moim zdaniem bardzo wiele ma ten sam problem ale wstydzą się przyznać a przyczyna jest chyba tylko jedna, - jesteś spięta totalnie i czujesz, że za moment wybuchniesz, wiele kobiet w takich sytuacjach rozkłada się jak kłoda i żadnej współpracy prawie jak przy g****ie ale z tą różnicą, że znasz tego 'znajomego' nie znasz jeszcze swojej przyszłości co będzie dalej, czyli blokada psychiczna

Gość gość
Ten kolo po prostu nie potrafi Cię dobrze w******ć.