Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dam pupy każdemu ale nie POLAKOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Nigdy bym się z wami nie bzykała. Robiłam to z Hiszpanem, francuzem, Niemcem, anglikiem, Włochem i nawet murzynskiem ciasteczkiem... ale nigdy nie zrobie tego z obleśnym polaczkiem zarabiającym 1200 miesięcznie

Gość ssdfsdvdsvsd
kafeteryjny szlam, gowno wchodzace, ja bym nie r****l puszczalskiego gowna jakie tu wchdzi

Gość gość
już rozłożyłam nóżki czekoladko

Gość gość
skąd wiesz Pulchny, nigdy nie r*****eś

Gość Polacy forumowi
Niewiele straciliśmy 😴

Gość gość
Murzyn...a jaki to kraj? cos nowego w geografii sie pojawilo?

Gość gość
a jaki polak cie teraz zechce, skoro juz wloch, anglik czy niemiec p******l tania dzifke z bylego bloku wschodniego??

Gość angelllia
PRAWDA!!! Ja od 17 lat sypiam z moim mężem Rosjaninem! ( mam 34 lata). Ideał, gorący, ognisty, a nie polaczek. Polacy są oblesni

Gość tutaj przypadkiem
przeciez ten murzyn napisał , ze jest s Somalii-aa sorry nie znasz geografii, już tłumacze- to taki bogaty kraj mlekiem i miodem płynacy. prawie jak Szwajcaria. Ludzie znacznie bogatsi niz w Polsce i nie zarabiaja marnych 1200 złotych co najwazniejsze. same czarne ciasteczka wkoł- spodobało by ci sie

Gość gość
tutaj przypadkiem - a sorki, ty nie rozumiesz jak widze slowa pisnaego, analfabetko :O AUTORKA napisala, ze spala z: niemcem, wlochem, hiszpanem itd i (!!!! teraz UWAZAJ!!) ' nawet murzynskiem ciasteczkiem'. dla wyjasnienia analfabeci, wyjasniam - Murzyn moze byc i z Niemiec, Francji, Wloch a nawet, tak jest, z Czech, wyobraz sobie! ale jak sie go wymienia obok przedstawicieli narodów, to wskazuje na to, ze jednak samo Murzynstwo jest jakim odleglym, dotad niepostkanym krajem , z ktorego ów Murzyńskie ciasteczko pochodzi. jasniej wyrazic sie nie da, a rysowac mi sie nie chce 😴

Gość pan oksymoron
murzyn z niemiec , to cos jak polak z afganistanu :)

Gość gość
no, patrzac na wedrowki ludow w poczatkach dziejow ludzkosci, naprawde jest sie czym tu dziwic 😴