Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam domu samotnej matki

Polecane posty

Gość gość
pisalam ci polska zgnila znieczulica, co co niedziele chodzi grzecznie do kosciolka I udaje swietych. OO I nawet o aborcji byla mowa, hipokryci. Wolicie jak matki chowaja w beczkach albo w zamrazalnikach, wtedy mozna udac, ze problemow nie ma.... J****e swietoszki, wypad do kosciolka sie wyspowiadac, bo grzech, ze kopiecie blizniego w potrzebie. Oto Polska rodzinna, gdzie matka z dziecmi, w potrzebie, nie ma gdzie dostac pomocy... Dobrze, ze nie mieszkam juz w tym pewlnym hipokryzji gnoju. Moja matke I mnie ojciec lal, ze cale osiedle slyszalo I nikt nic nie zrobil, moja matka zostala zakatowana, a ja ucieklam z domu I zostalam dziwka dobrego czlowieka, ktory dal mi dach nad glowa I jedzenie I mozliwosc skonczenia szkoly. Moja matka tez wiedziala, ze nie ma ucieczki, tylko na tamten swiat....Polska patologia, co dba o chrzciny rodzinne, komunie, bierzmowania, sluby koscielne, wigilie, wielkanoc itd itp swietoszki co udaja, ze nie widza, jak innym dzieje sie krzywda, bo moga sie wtedy pocieszyc ze oni sa lepsi...Polski gnoj....

Gość gość
wyzywić jak najbardziej jestem w stanie, chodzi tylko o mieszkanie.. jejku, czytam i widze ze na prawde ludzie maja problemy ze sobą...

Gość gość
ale tez dziękuję osobom które stoją murem za mną, tak dokladnie-tacy wszyscy święci a taka w nich nienawiść...

Gość gość
gość 999 jeśli tu będziesz jeszcze to podaj jakiś namiar, cokolwiek...

Gość bla bla bla a pisz co chcesz
nienawisc?napewno nie ale dostaje bialej goraczki jak taki plebs dostaje zryc za moje podatki.jak znam zycie to bedziesz szukac kolejnego frajera,byle z mieszkaniem.zrobi ci nastepne dziecko i znowu bedziesz miec sytuacje jak dzis.historia lubi sie powtarzac.ja sie jeszcze raz pytam jak mozna nie miec zadnego zabezpieczenia i dziecko sobie robic?ale zawsze biedota sie rozmnazala.bylo jest i bedzie.czlowiek myslacy boi sie czy go a dziecko stac a plebs poprostu najpierw robi a dopiero pozniej mysli.trudno to zaakceptowac ale to prawda.az zal.zal ciebie,dzieci i mnie bo za takie jak ty place.

Gość gość 999
To jeśli nic nie znajdziesz to napisz na gg 37.24811.

Gość gość 999
Jestem z Trójmiasta, więc jakoś będziesz musiała tu dotrzeć.

Gość gość 999
bla bla bla a pisz co chcesz Skąd tyle jadu w Tobie? Mnie bardziej boli to,że za moje podatki rząd imprezuje .

Gość gość
bla bla bla a pisz co chcesz -weź się opanuj wieśniaro :O kobieta jest w ciąży stało się.. i te Twoje komentarze gnido są nie na miejscu. Zresztą ty na pewno nie masz pracy :D kto by zatrudnił taką żmiję :D autorko oby ci sie udało z tym mieszkaniem :)

Gość gość 999
gg jest córki, ale wie już o co chodzi, więc jak napiszesz to poda ci nr telefonu itp

Gość aneta do "bla bla bla a pisz
plebs? oj moja droga życie potrafi z wysokiego konia zrzucić, pamiętaj nic nie jest dane na zawsze to że dziś jesteś zaradna, masz pracę i dom, juto może zostać wspomnieniem ile potrafi być w ludziach jadu

gosc999 dlaczego jadu?bo mowie prawde?jestem kobieta ale sie zabezpieczylam,w razie jakbym zostala sama to to mam wszystko.ale ja myslalam co robie i tez troche zycia poznalam.jestem zbyt dumna by po odejciu od faceta zostac bez niczego.nie wiem,moze to kwestia wychowania.mnie uczono niezaleznosci.ja sie zgadzam z pewnym postem tutaj,te domy dla matek to zrodlo patologii i ciezko wyjsc z tamtad jesli sie tam wyladowalo.bo trzeba naprawde zaniedbac swoje zycie zeby az tam skonczyc.

Gość gość 999
Pokój już ma na pewno. Jeszcze tylko jutro męża uprzedzę. W którym jesteś miesiącu?

Gość popieram popieram
bla bla pisz co chcesz POPIERAM W 100%

Gość gość
bla bla bla a pisz co chcesz>>>> ty zaklamana wszo, chcialabym widziec jak placisz podatki, a nie kantujesz wlasnego panstwa... Juz to widze jaka uczciwa jestes... Zabezpieczenia, zabezpieczenia w Polsce sa cholernie drogie, biednych ludzi na to nie stac, jest wybor albo chleb albo gumki, czy tabletki. A jak d**y facetow od czasu do czasu nie dasz, to chleba miec nie bedziesz, bo dla kobiet w tym kraju, zeby sie mogla samodzielnie utrzymac to tylko praca dziwki zostaje, no chyba ze ma ojczylka, czy wujka, czy kogos z rodziny co ja ustawi, to wtedy jakos zyje. Ok 80 % kobiet w Polsce czy chce czy nie chce musi dawac d**y swoim mezom, partnerom, kochankom od czasu do czasu, bo inaczej straci zrodlo utrzymania. Taka jest rzeczywistosc, szczegolnie tych kobiet z maly miasteczek I wsi. W cywilizowanym kraju zabezpieczenia dla kobiet sa za darmo, niestety Polska to kraj, gdzie rzadza hipokryci I klechy, ktorzy chca wmawiac ludziom, ze dzieci biora sie z kapusty. Zabezpieczenia drogie, aborcja nie, wiec kobiety coraz czesciej decyduja sie na morderstwa, a to dzieki wam hipokrytom I znieczulonym swietoszkom. Kobieta jest ta zla, a facet co zrobil unika odpowiedzialnosci, zupelnie jak w sredniowieczu, dziwne ze wy tak samochody macie zamiast furmanek...A jak juz dziecko sie urodzi to macie je w d***e, wiele dziecki jest bite, gwalcone, glodne, we Wroclawiu 10letni chlopcy sie prostytuuja, zarabiajac na chleb I kazdy udaje ze nie widzi tego, a nwet sa chetni w kolejkach. Tacy z was katolicy....Polski gnoj...

Gość gość
bla bla bla a pisz co chcesz>>>> to ze ty dajesz d**y lepszemu sponsorowi, to nei znaczy, ze jestes lepsza, starzejesz sie, a w Polsce starosc to ulica, po 40 tce kobiety "wypadaja z obiegu", nikt ich nie chce zatrudnic, a jak zatrudni, to I tak musza d**y dawac komus, kto podzieli z nimi wszystkie rachunki, bo ich dzieci same bezrobotne sa, albo w nieskonczonosc robia bezplatne staze....Polski gnoj...

Gość gość 999
,,oj moja droga życie potrafi z wysokiego konia zrzucić, pamiętaj nic nie jest dane na zawsze to że dziś jesteś zaradna, masz pracę i dom, juto może zostać wspomnieniem" Zgadzam się. Ja już swoje przeżyłam i wiem,że nie zawsze jest z górki.

Gość gość
gość 999 oby więcej było takich ludzi jak Ty.

Gość gość 999
5-latkowi to zerówkę załatwimy i nie będzie trzeba za przedszkole płacić.

i juz mi ktos wmawia ze mam sponsora:Dale ok,dla niektorych brzmi to jak herezja ale niektorzy potrafia tez glowa ruszac,nie tylko tylkiem:D

Gość gość 999
,,gość gość 999 oby więcej było takich ludzi jak Ty. " Szczerze to kiedyś z mężem pomagaliśmy bardziej i za każdym razem dostaliśmy po d*pie. Ostatnio mieszkał u nas bezdomny 10 lat. Gdy nie miał co jeść to obiadki pod nos stawiałam, prezenty pod choinką były i dla niego, był traktowany jak członek rodziny. W podziękowaniu okradł nas z wszystkiego, co miało jakąś większą wartość. Inny tak pił, że po prostu uznałam,że mu się nie da pomóc i kazałam się wyprowadzić.

Gość qaerjh
najwredniejsze dla kobiet są inne kobiety, wychowują synalków na paniczyków, co to kobieta ma im usługiwać całe życie

Gość gość
bla bla bla a pisz co chcesz>>>> ty teraz moze tylkiem nie musisz ruszac, bo za to robila twoja mamusia, zeby twoj tatus lozyl na ciebie, ale z czasem jak bedziesz coraz starsza, w warunkach polskich bedziesz potrzebowala sponsora, taka jest rzeczywistosc kobiet w Polsce....

Gość O QRWA HEHE
dobre prowo:D

Gość gość 999
A mi też będzie raźniej, bo niedługo mąż wyjeżdża i sama z dziećmi będę.

Gość gość 999
,,O QRWA HEHE dobre prowosmiech.gif " Zobaczymy, czy napisze i przyjedzie.

gosc 00:54 moja mamusia nie musiala tatusiowi d**y dawac na kazde jego zawolanie bo zawsze miala wiecej pieniedzy niz on...i zeby nie bylo,nie miala sponsora tylko zajmowala sie handlem.lata 80-te to byl zloty czas dla ludzi obrotnych:Pwmawiacie kazdemu sponsora jesli tylko ma chleb i godne zycie?bez przesady.

Gość gość
tak obrotna a przed chwila cos pisalas, ze podatki placisz... W polskiej rzeczywistosci jedno przeczy drugiemu....Wiec przestan zmyslac, probujesz jak to kazdy hipokryta tuszowac pelna gnoju rzeczywistosc polskich kobiet...

gosc 00:10 a czy ja napisalam,ze prowadze nielagalna dzialnosc?nie,nie napisalam,wiec musze podatki placic.tak trudno to zrozumiec?

i czy da sie prowadzic dzialanosc nie placac podatku?nie wydaje mi sie.