Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pociągnąć

Miłość nie osiągalna. On ma żone.

Polecane posty

Gość pociągnąć
Nie rozumiecie mnie.

Gość gość
wiesz on przer,żnąć cię może ale w związku legalnym to w życiu z tobą by nie był twoje miejsce jest znacznie niżej w hierarchii społecznej ekonomicznej i mentalnej !!!!!! ty mu możesz ewentualnie loda zrobić ot co ...... bo rozmowy to z tobą by żadnej nie miał ... PRZYKRE ALE PRAWDZIWE ....

Gość gość
CZEGO KU,RWO NIE ROZUMIEMY ???? ROZUMIEMY ŻE JESTEŚ GŁUPIĄ DURNĄ MATERIALISTKĄ O POZIOMI EINTELEKTU 50 która zazdrości wykształconej kobiecie żonie lekarza która jest też lekarką , która sama się wykształciła i sama na siebie zarabia niezła kasę a do tego jej mąż lekarz też zarabia niezłą kasę a ty durna bezrobotna bez wykształcenia myślisz że on by się tobą zainteresował bo mu dasz du,py zrobisz obiad i dzieciaka dasz sobie spłodzić !!!! idz się lecz idiotkoooo durna idiotko ku,rw,o mała !!! obleśna jesteś jak zwykła szmata stojąca przy drodze tirówka

Gość gość
Tylko że on nawet nie chce się bzykać z tą młodą dziewką, bo jest tak zapatrzony w żonę:) Zrozum sobie, że facet na stanowisku nigdy nie weźmie sobie takiej dziewki jak Ty. Taki facet sobie bierze kobietę na poziomie, inteligentną i dobrze zarabiającą. Nie szuka kury domowej. Zauważ, że prawnik zazwyczaj żeni się z prawniczką, lekarz z lekarką. Trzeba było się kształcić, to byś się teraz obracała we właściwych kręgach i mogłabyś w takich doktorkach jak ten przebierać. Sorry, to nie Twój poziom. Zrozum to. Bajka o kopciuszku to bujda.

Gość pociągnąć
On ma straszne powodzenie u pacjentek i pielęgniarek. Jak leżałam u niego na udziale to rozmawiał z kolegą. Kolega ma żonę, ale zdradza ją z kilkoma kobietami i ten kolega się z niego nabijał że taki wierny swojej to odpowiedział mu że po prostu on ma inne... I tego słowa nie pamiętam bo było trudne w wymowie.

Gość pociągnąć
A może trochę kultury.

Gość pociągnąć
Ale każdy facet chce dziecka. A dla niej pewnie ważniejsza praca niż szczęście jej męża.

Gość gość
każdy facet może i chce dziecko ale nie z taką prostą zdzirą ale z kobietą na swoim poziomie !!!!!

Gość gość
opisujesz że leżałaś u niego na oddziale i rozmawiał z kolegą kolega nabijał się że on taki wierny żonie a on na to że żonę zdradza ???? tak było ???? no jeśli taki babiarz to sprawdż może i ciebie przeleci a co mu zależy umoczyć w twojej ci,pie zawsze może .. czemu nie ????

Gość pociągnąć
A dla jego żony ważniejsza jest praca, a nie szczęście męża. A każdy facet jest szczęśliwy jak ma dziecko.

Gość pociągnąć
Nie on tylko ten kolega żonę zdradza.

Gość gość
Autorko tego tematu najpierw naucz się ortografii i interpunkcji ... prawidłowej pisowni się ucz a nie biegaj za doktorem Słowo " nieosiągalna " piszemy razem !

Gość gość
miłość ta nieosiągalna jest dla ciebie ale rż,nięcie może ??? spróbuj idż i go zapytaj co on na to ???/ czy chce zapłodnić taką pustą samicę jak ty i mieć potem półgłupiego dzieciaka ????

Gość gość
zołzo niestety ale bywają lekarze którzy zdradzają żony !!!!! zapewniam że tacy są ,gardzę nimi , ale wiem że są ..... Ale są i tacy którzy cenią swe żony i małżeństwo i nigdy nie zdradzą

Gość gość
Nie każdy facet chce mieć dziecko, wielu się tego boi i unika:) Ale mniejsza z tym. Mówię Ci, gdyby chciał mieć matkę polkę, to by się z taką ożenił. Wiedział, jak będzie wyglądał związek z panią doktor, że dużo czasu w pracy itp, widocznie mu to odpowiada.

Gość gość
Plytka materialistka z ciebie

Gość gość
kobieto, zrozum, że nie każdy facet chce mieć dziecko, a nawet jeśli chce to wyznacza sobie konkretny termin na jego spłodzenie... mam kolegę, który tak kocha żonę, że zanim zdecyduje się na dziecko, chce się nią najpierw nacieszyć... ale ty tego nie pojmiesz. Twój lekarz ma inne PRIORYTETY

Gość pociągnąć
Tak powiwdzila że on ma inne priorytety. A kolega z tego co słyszałam kilka kochanek ma, a mój lekarz wierny tej p*****e.

Gość lekarka_29
to musi być prowokacja... Ale dziewczynie się udało, tak więc 4/10 :P P.S:nie wierzę, że istnieje tak głupia osoba.

Gość pociągnąć
Z tego co słyszałam to 17 lipca mają rocznicę ślubu- 3 i coś myślał co zrobić w teby dzień i ten kolegą śmiał się że on wogóle nie obchodzi. Chciałam się na wizytę kontrolną umówić na 17, ale powiedział że ma wolne.

Gość pociągnąć
Nie chcecie to nie wierzcie. Nie pomóżcie to po co wchodzić

Gość pociągnąć
Działaj śnił mi się on.

Gość pociągnąć
On jest cudowny