Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale strzeliłam babola

Polecane posty

Gość gość

pracuje w dużej firmie i zawsze wydawało mi się że nie jestem atrakcyjna ,ale od jakiegoś czasu dostaje dośc miłe komplementy od facetów ,a jeden ze starszych panów ostatnio powiedzał że widzi jak inni faceci gapią się na mnie ,od dawna jestem sama ,bo jakoś tak wychodziło ,wczoraj jeden facet z sąsiedniego dzialu powiedzał coś w stylu że chętnie by dziś gdześ mnie porwał,a ja d*p... wołowa mruknełam pod nosem coś w stylu że nie jestem do porywania czy jakąś inna głupotę bo byłam tak zaskoczona tą propozycją ,no to on odpowiedzał że może kiedy innym razem ,facet mi się zawsze podobał ale w życiu nie myślalam że zwróci na mnie uwagę i z rozpędu dałam mu kosza , jak to teraz odwrócić

Gość bernank
bo w życiu liczy się reflex

Gość babolinkowa
no to już po ptokach

Gość Eeeheem
Od razu po ptokach:) Autorko najlepiej powtórz jego tekst, powiedz mu że chętnie dałabyś się gdzieś porwać albo że jego chętnie byś gdzieś porwała:)

Gość z zasady
to faceci już sobie odpuszczaja,szkoda że przegapiłaś szanse ,ale głowa do góry jak nie ten to inny sie kiedyś trafi oby przed 50-dzesiątką

Gość laser botoks
i 50siątka jak 30 stka

Gość gość
dlaczego od razu po ptokach? fajnie ktos zaproponowal, zebys powtorzyla jego tekst - ze dasz sie gdzies porwac albo ty go chcesz gdzies porwac;) jesli mu sie spodobalas, to na pewno pociagnie temat :) powodzenia!