Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaagunia

Jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość
a chłopak i tak sie wypnie na ciebie. Znajdzie fajna laske do dymania a nie taka z rozjechaną rozklapichą po porodzie :D i spokojnie, jego laseczka bedzie wiedziała co to antykoncepcja

Gość Xxxvv,.,.
Dobra... Młoda jesteś to głupotę można Ci wybaczyć. Ale tak czy siak przy wadzie serca ciąża to ogromne ryzyko!!! Współczuję Ci ale sama na własne życzenie się w to wpakowałaś. Zrób test i módl się dziewczyno żeby wyszedł negatywy! I jeśli tak będzie to leć do lekarza bo te objawy są niepokojące! powodzenia życzę i zacznij się zabezpieczać bo szkoda Twojego zdrowia i życia

Gość agnieszkaagunia
Świetnie , jeśli Twój pogląd na nastoletnią matkę jest taki. Mój jest inny , ponieważ mój partner jest pełnoletni i zarabia bardzo dobrze , ja za niecały miesiąc kończę 18 lat a i tak mieliśmy zamieszkać razem w mieszkaniu , które podarowali mu rodzice oczywiście jeszcze możemy mieszkać u mnie w dużym domu. Nie brakuje nam pieniędzy ani naszym rodzicom. Nie byłoby również problemu z opieką nad dzieckiem, ponieważ jest mnóstwo rozwiązań. Nie uważam, że byłoby tak tragicznie jak sobie wyobrażasz, zapewne nie mając do czynienia z taką sytuacją :).Cieszę się, że poznaj opinie innych ludzi.

Gość agnieszkaagunia
Xxxvv,.,. Dziękuje Ci bardzo za te słowa...! Do kardiologa jestem już zapisana na za tydzień. Eh zdaje sobię sprawę , że nie wygląda może to cudownie ale koniec świata tez nie jest. Dziecko to w końcu cud. Niedawno rozmawiałam z moim lekarzem ,w wyniku luźnej rozmowy okazało się, że wada serca nie jest na tyle rozległa, że mogłaby zaszkodzić dziecku (gdybym miała byc kiedyś w ciąży)

Gość agnieszkaagunia
Hahaha tak i coś jeszcze :D? Niestety ( dla Ciebie niestety) mój chłopak mnie nie zostawi, wiem to . Poza tym to w większej części była jedo decyzja o braku antykoncepcji. Ludzie nie mają sie do czego przyczepić , to kombinują na wszystkie strony żeby dogryźć innemu człowiekowi . Jakie to smutne

Gość gość
pewnie dziecko najlepiej wcisnąć opiekunce albo rodzinie itp wszystko jest takie proste i bajkowe? :D oj zobaczysz jak koleżanki bedą żyć a jak ty :D patrzysz że rodzice mają kase, chłopak zarabia buhahahaha a ty co masz? WIELKIE G,ÓWNO!!! :d

Gość Alexa 7
Hue hue... Jaka ty jesteś naiwna... Jasne-jego decyzja, ciekawe co będzie z jego decyzja jak dzieciak będzie dawał popalić po nocach hahaaa :) I tak to ty będziesz wszystkim się zajmować i padać na ryj ze zmęczenia :)

Gość gość
chłopak tami sam głąb jak ty. Zobaczy twoją pi,zde po porodzie poszarpaną to od razu znajdzie elegancką kobietę ;)

Gość agnieszkaagunia
Uważam ,że ta konwersacja jest bez sensu, ponieważ to i tak ja wiem najlepiej co JA mam , i doskonale wiem, że to nie bajka ale tez nie tragedia. :) Nie używam takich słów ale cóż. Żal d**ę ściska, że komuś może się w miarę ułożyć życie nawet z trudnościami.

Gość gość
Alexa7 ona mysli że rodzice bedą utrzymywać, chlopak też i jeszcze się dzieciakiem wszyscy zajmą a ona dama na salony hahahahaha :D

Gość Alexa 7
Ułożyć... Haha ;) Pogadamy za 9 m-cy :D

Gość gość
agnieszkaagunia przecież ty NIC nie masz :D rodzice mają i chlopak..... ty średniej szkoły nawet nie masz, takich to na kase nie chcą przyjmować nawet :D a w ciąży to będziesz zdana tylko na łaskę innych dziewczynko

Gość Xxxvv,.,.
Ja Ci nic nie mówię złośliwie. Tylko powinnaś mieć świadomość że przy chorym sercu nie warto tak ryzykować a szczególnie w tak młodym wieku, bez wcześniejszej opieki medycznej. Widzisz, ja mam 23 lata i 3 miesięcznego synka. Kocham go nad życie ale nie mam ani sekundy czasu dla siebie. Teraz z perspektywy czasu żałuję ze nie poczekałam jeszcze kilku lat. Mój związek się sypie przez kiepską sytuację. Tak, mi rodzice bardzo pomagają... Ale dziecko powinno być świadomym wyborem w odpowiednim czasie, tak ze jeśli Ci test wyjdzie negatywny... To zacznij się zabezpieczać bo szkoda Twego nastoletniego życia

Gość agnieszkaagunia
Świetnie :) coś jeszcze :)? P**de to masz ty , i jeśli padasz na ryj też się cieszę. Nie znam Was bardzo mądrzy ludzie którzy wszystko wiedzą o mnie i pozjadali wszystkie rozumy świata jednak szacunek jest ważny nie ważne czy w realu czy w internecie. A teraz ładnie proszę, żeby Ci idealni ludzie którzy piszą wobec mnie tego typu rzeczy W**********I z tego wątku. I tyle na ten temat :)

Gość Alexa 7
Tam oj tam... Będzie popie-rdalała do MOPSu żeby mieć na waciki hehe

Gość agnieszkaagunia
Xxxvv,.,. absolutnie to nie było do Ciebie, jesteś jedyną normalną osobą w tym wątku. Dziękuje Ci i potrzebowałam opinii kogos takiego. Jeśli test wyjdzie negatywny, co mam nadzieje...będę się zabezpieczała albo najlepiej zrobię sobię przerwe z chłopakiem z sexem jakiś czas. Naprawdę dziękuje za szczerą wypowiedź.

Gość gość
nie masz argumentów to pier,dolisz o szacunku :D za głupote bedziesz cierpieć , oj bedziesz ...

Gość Alexa 7
Współczuje twojemu dziecku, będzie miało przeje-bane życie i nie będzie miało dobrych warunków do rozwoju.

Gość gość
hahahahahahaha takiego szoku doznałaś ze chcesz zrobic przerwę z sexem?? :D :D kup gumki w aptece albo w kiosku i leć do ginekologa niech ci przepisze tabletki antykoncepcyjne

Gość beryl666
w wieku 15 lat też sie nie zabezpieczałaś ?

Gość agnieszkaagunia
Ne p*****le tylko mówie :) Tak jak powiedziałam , z Wami już skończyłam temat :) Chyba nie bardzo rozumiecie , co znaczy s********ć :)

Gość agnieszkaagunia
beryl666 oczywiście, że sie zabezpieczałam , to by była lekka przesada bo jednak 15 a 18 to różnica

Gość PAN,PROKURATOR
Współżycie z małoletnią poniżej 16 r.ż. podlega karze. Czuje się zobowiązany odnaleźć IP twojego komputera i powiadomić o tym fakcie odpowiednie organy ścigania.

Gość Alexa 7
No i sobie chłopak już nie poru-cha :) Haha, ale wiesz na twoje miejsce jest 5 innych lasek z którymi on nie zaliczy wpadziochy tylko będzie bzykał ile dusza zapragnie :D

Gość gość
hahahahahahahahahaah no to sie wje,bałaś :D Twój fagas za to beknie

Gość Alexa 7
Buahahahahaaaaaaaa :) Noooooo faktycznie, kolosalna różnica 15 a 18 szczylu :)

Gość agnieszkaagunia
Alexa 7 i Pan Prokurator Po prostu oh ah i eh . urzekła mnie Wasza historia , jesteście zabawnymi ludźmi :) Aczkolwiek z całym szacunkiem proszę, żebyście przestali pisać te głupie komentarze w moim wątku, które dają Wam satysfakcje, że ciśniecie małolacie. Bo to niczego nie wnosi.

Gość Alexa 7
Kochanieńka... Jaki wątek, takie komentarze :D Cmok cmok

Gość PAN sędzia
pójdzie zgłoszenie to oni zobowiązani są was sprawdzić. po IP znajdą twój adres wiec spodziewaj sie kochana wizyty policji :) twój kochas dostanie w najlepszym wypadku kuratora :D albo go wsadzą

Gość agnieszkaagunia
urodzić w wieku 16 a 19 to mimo wszystko różnica. Jeśli nie mam matki z którą mogłabym o tym porozmawiać liczyłam na minimalne zrozumienie i jedynie odpowiedzi na pytania a nie tego typu, eh