Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaagunia

Jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość
On do pierdla a ty z bachorem w domu :D

Gość Alexa 7
A gdzie tam, ją wezmą :)

Gość gość
pedofil

Gość PAN policjant!
takie stosunki sa zabronione przez prawo! Nie poszanowałaś naszego polskiego prawa!!!!!!!!!!!!!

Gość Alexa 7
Jaka różnica, gadasz jak potłuczona. Za co będziesz utrzymywać dziecko nie mając wykształcenia? No wybacz ale z zapomogi nie wyżyjesz, raczej dziecko ci zabiorą bo nie jesteś zdolna do zapewnienia dziecku podstawowych rzeczy.

Gość gość
i co ty na to że twój chłoptas pójdzie do więzienia za pedofilie?? Juz go tam wycwelą :D :D

Gość agnieszkaagunia
Tak tylko zaraz kończe 18 więc gówno mi może ktokolwiek zrobić ;) a te niki - całkiem zabawne z drugiej strony

Gość gość
przyjda z opieki społecznej od razu straci prawa do dziecka... Dowiedzą się ze była policja w sprawie pedofilii i koniec z układaniem sobie życia :D

Gość Alexa 7
Teraz udaje twardą pogadamy później :)

Gość agnieszkaagunia
Aż nie wierze w to co czytam. Na razie nawet nie wiadomo czy jestem w ciąży. A skoro tak fajnie się bawicie nabijając się ze mnie to pewnie nie , bo jesteście bardziej doświadczone jeśli chodzi o ciąże. i to nie moga być objawy ciąży

Gość PAN STRAŻNIK miejski
kochana przestępstwo pedofilii się nie przedawnia, możesz mieć i 25 lat :D mamy dowód ze upawialas seks poniżej 15 r.ż. W internecie nic nie ginie kochana. Zamkną was w kajdany a dziecko zabiorą

Gość Alexa 7
Rodzice z doopy nogi powyrywają i skończy się układanie :P

Gość agnieszkaagunia
tia, śmieszne ;) przynajmniej mi trochę dzisiaj poprawiliście humor ;))

Mi to na ciaze nie wyglada, ale skoro sie nie zabezpieczasz to zrob test. Swoja droga nie rozumiem czemu nie uzywacie z partnerem srodkow antykoncepcyjnych. Rozumiem, ze finansowo nie byloby problemu z utrzymaniem dziecka, ale czy Ty na pewno chcialabys poswiecic najlepsze lata Twojego zycia na babraniu sie w pieluchach? Jestes przekonana, ze potem nie wyjdzie Ci to bokiem gdy zdasz sobie sprawe z tego ile doswiadczen Cie ominelo? Poza tym prawdopodobnie zostalabys kura domowa, bo dopoki maluszek nie pojdzie do szkoly to nie ma szans na to bys kontynuowala nauke czy poszla do pracy. No chyba, ze zwalisz obowiazek wychowania Twojego dziecka na osoby trzecie...

Gość PAN DOKTÓR
wczesne objawy ciąży: *ból piersi, *podwyższona temperatura ciała, *zwiększony apetyt, *zawroty głowy *omdlenia * kłucie w klatce piersiowej GRATULACJE, ZOSTANIE PANI MATKĄ :)

Gość Alexa 7
Zobaczymy jak się będziesz śmiała na porodówce hahahahaha

Gość Alexa 7
Baranim głosem :P

Gość Alexa 7
A lekarze i położne zawsze się nie cackają z takimi puszczalskimi gówniarami :)

Gość gość
będziesz przeć, mdleć z bólu, nie podadza ci srodków znieczulajacych ze względu na wade serca. Posr.asz się na porodówce, a zaraz potem wyleci dzieciak ryczący 24h na dobe

Gość gość
to akurat prawda, mam znajoma dziewczyne 18 lat rodziła niedawno. Krzyczała na porodówce że ja boli a lekarz na to 'nie bolało jak wkładał a jak wychodzi to boli?' nie cackaja się z takimi

Gość agnieszkaagunia
Po prostu nie wiedziałam i się pytałam to wszystko...:) Cieszę się, że to nie są objawy ciąży, jedynie to wina mojego serca.... Cóż nie mam pojęcia jakby to się wszystko ułożyło..sporo by przecież zależało by od moich rodziców, od mojego partnera.Uważam , zresztą tak jak moja matka , że żeby urodzić dziecko najlepszy czas na to do 25 roku życia. z Drugiej strony najgorzej z edukacją..

Gość gość
w końcu zaczełas dobrze gadac , brawo :)

Gość Alexa 7
Moja znajoma rodziła 16 godzin, doope jej rozrywało i jeszcze dawali jej oksytocynę więc można sobie wyobrazić jaki to ból a połozne sobie kawkę piły a ta w męczarniach leżała aż popuściła biedna i jeszcze opie-rdol za to że doopy nie wstrzymała i się zesrała.

Gość agnieszkaagunia
Lekarz mojej rodziny jest ordynatorem szpitala ginekologicznego w Warszawie , także akurat wiem , ze nie byłoby z tym problemu. Poza tym co to za argument "umrzesz na porodówce z bólu " :) Ale nie ważne :)

Gość Alexa 7
Moja sąsiadka urodziła w wieku 18 lat i w karcie w rozpoznaniu miała wszędzie wpisane-młodociana matka i niestety dziecko urodziło się z porażeniem mózgowym i nie słyszy, nie chodzi, nie mówi.

Gość gość
"Lekarz mojej rodziny jest ordynatorem szpitala ginekologicznego w Warszawie , także akurat wiem , ze nie byłoby z tym problemu." z czym nie byloby problemu? z podaniem znieczulenia? masz wade serca to pier,dolniesz w kalendarz jak ci podadza :D

Gość Alexa 7
Także naprawdę nie wiem co cię tak cieszy i szczycenie się że niby różnica jest między 16 a 18, żadna różnica.

Gość agnieszkaagunia
To straszne...ból porodu jest okropny no i położne też się trafiają wredne suki szczególnie do młodych. Ale również do starych . Moja bratowa rodziła kilka lat temu , to faktycznie położne okazały się sukami , ona umierała z bólu one miały to w d***e