Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seksoholiczny

Kobiece dłonie

Polecane posty

Dziewczyny, drogie panie czy zdajecie sobie sprawę, jak mogą być sexi Wasze dłonie? Koniecznie z paznokciami, mogą być nawet tipsy. Wielu facetów - nikt nie robił chyba stosownych badań, ale podejrzewam, że zdecydowana większość mężczyzn - na widok kocicy z taaakim pazurami myśli tylko o jednym....

oj tak, pazurki są bardzo seksowne. Widziałam, jak działał na mężczyzn kolor czerrrwonyy. Teraz jestem zbyt zarobiona, żeby je malować

Gość gość
autorze - po pierwsze, nie jestem facetem, po drugie - nie znasz się na żartach sztywniaku?

A ja znam kobietkę zadbaną, pachnącą, zgrabną, ale niestety posiada takie właśnie paznokcie jak w linku wyżej- obgryza do tego stopnia, że aż się jej wrastają w ciało. Coś okropnego.

no oczywiście, przecież całe nasze życie, wszystko co robimy, każda część naszego ciała dedykowana jest sprawianiu, żeby facet się podniecił. Za każdym razem kiedy się ubieram, maluję i wciągam skarpetki myślę o potencjalnej seksualnej podniecie jaką może wywołać mój wygląd...to takie naturalne nawet swoje łapy widzieć jako seksualny obiekt...

Gość Może ja to napiszę...
Owszem zadbane paznokcie są okej ale tipsy na pewno nie są seksowne tylko rażą sztucznością... Odklejają się a później kobieta zamiast ładnych paznokci ma cieniutką warstewkę gumy :)

Akurat żart się udał i jest śmieszny bo to, że o takim nicku piszesz iż faceci na widok kocicy z pazurami myślą tylko o jednym jest trochę zabawne.

Gość gość
ojejkuuu autor się na mnie obraził bo wkleiłam zdjęcie brzydkich dłoni i napisałam "zwal sobie"... toż to karygodne, autor przecież się nie onanizuje, gdzieżtam...

No właśnie tak nie jest - dlatego faceci zakładający takie tematy na kobiecym forum są śmieszni. Tak, wiemy, że zgrabne dłonie, małe stopy, długie nogi itd się podobają - tutaj Ameryki nie odkrywasz. Natomiast robienie z facetów niewyżytych zboczeńców którzy myślą tylko o jednym na widok dłoni to przesada - może fetyszyści, ale ci to i tak mają ciężko w życiu więc im można wybaczyć (myślenie, nie zakładanie tematów na babskim forum).

dobrze, że opisywanie swoich zwierzęcych instynktów wywołanych widokiem tipsów nie jest prymitywne...:D

Ale po jakimś czasie się odklejają, przecież nie będą się trzymać do końca życia. Zresztą czy seksowny może być plastik na 'seksualnym obiekcie'?

Wow, Moorland, żadni tam fetyszyści i co ma do rzeczy "babskie forum". Może tylko to, że od kobiet można dowiedzieć się ciekawych rzeczy na różne tematy. Twoja kwestia ciekawą już nie jest. Załóż swój wątek najlepiej. OK?

na pewno zerwanie lub pęknięcie tego plastiku nie jest seksowne...no, ale może niektórych podnieca podskakująca z bólu kobieta wykrzykująca słowa o których znajomość nie posądza się dam :D

seksoholiczny - jeżeli kogoś widok ciała w neutralnej sytuacji podnieca i ten ktoś natychmiast zaczyna myśleć o seksie to jest fetyszystą. Co miał na celu ten temat? Chciałeś pogadać o swoich podnietach, liczyłeś na zdjęcia zgrabnych dłoni i żart innego forumowicza z urocza fotką poobgryzanych paznokci popsuł ci nastrój?

Jaki tam zaraz koniec życia. Ale naturalnie, lepsze są własne pazurki. Koniec, kropka. Z tym że.... Tipsy tez mogą być, zwłaszcza że bywają takie śliczne.

Moorland, gdzie ja pisałem o jakichś pozycjach, nie pisz tego Ci się wydaje, że wiesz, pisz na temat, jeśli już. To takie proste.

Ja nie mogę mieć długich pazurków, ale swoje krótkie zawsze mam dopracowane, tylko nie wiem panowie, czy krótkie dobrze zrobione też wam się podobają?

Haha ojej tipsy są takie śliczne, nieważne jest to że trzeba wydać około 200 zł żeby płytka paznokciowa po ich zdjęciu nie była zniszczona :), przecież to takie seksi.

To po co ten temat? Ok, poinformowałeś nas, że na widok długich paznokci podniecasz się, jak niby ma się ten temat rozwinąć? :D