Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka z ciechocinka

Porypane związki

Polecane posty

Zawsze mnie zastanawiały dlaczego kobiety tkwią w bagnie zamiast zostawić kolesia psychola. Dlaczego nie potraficie zostawić niedorozwiniętego, nie nadającego się do związku faceta? wolicie cierpieć niż być same?

Gość bo kobiety sąw większości
głupie i mają pranie mózgu od małego. uważają że są jedynie inkubatorem. są ciche, nieasertywne i nie wiedzą czego chcą. mało która babka ma jaja i charakter.

a najlepsze że nie tylko biedne kobiety które nie mają przyszłości ani źródła zarobku są z palantami, bo same nie dałyby rady. Mnóstwo kobiet "show biznesu" poniża się będąc w chorym układzie z kolesiem, który ją ma ją za nic. Skąd ten sadomasochizm u kobiet???

Gość nastroszoony kootas
właśnie dlaczego jesteście takie głupie :O ? tylko d**y potraficie dać

Gość UWAGA TU KOBIETA
płeć piękna często ma inny światopogląd niż mężczyźni. to, że kobiety tkwią w toksycznych związkach wcale nie znaczy, że są idiotkami. może po prostu kochają? bo kobiety są przeciez z reguły bardziej emocjonalne niż męzczyźni.. poza tym spójrzmy na tych facetów, którzy przyczyniają sie do tego że zwiazek wyglada tak a nie inaczej... może kobieta chcę w jakiś sposób wplynąć na zachowanie mężczyzny, spraowadzić go na lepsza drogę. ale na to w wielu przypadkach potrzeba dużo czasu, więc tkwią w nich nadal bo po prostu kochają. milośc jest ślepa, więc nie obrazajcie kobiet. może lepiej spójrzcie na siebie bo w wielu przypadkach to Wy mężczyźni tworzycie problem i nie umiecie prawidłowo zadbać o partnerkę...

Gość hfutcyuvujbob
nie obrażaj wszystkich kobiet. ja wole byc sama niż z idiotą, nie boje sie samotności i nie myśle po całych dniach jak sie przypodobac jakiemuś zastrańcowi

Gość hfutcyuvujbob
*zasrańcowi PS. ale generalnie sie zgadzam, kobiety po prostu są strachliwe i uważają że bez faceta są nikim

Gość MiśkaM.
3 dni temu zakończyłam taki związek. Byliśmy szczęsliwi do jakiegoś czasu a potem okazało się ,ze ma problemy z alkoholem.. gdy kłamał dostał 2 razy w twarz.. potem mnie odepchnął. przez rok podczasz kłótni nigdy tego nie zrobił. Wiem,że alkohol to wróg.. dlatego poprosiłam o pomoc terapeute a ten stwierdził,że z moim chłopakiem nie jest źle. Kocham go i chciałam mu bardzo pomóc..

Gość dostał 2 razy w twarz???
znaczy że ty go walnęłaś????????

Gość MiśkaM.
tak.. bo kłamał,ze nie pił.. o 22 przyszłam do niego ( przez całe miasto) a ten zaczął mnie olewać .. Wiem, że źle zrobiłam bo gdybym nie uderzyła to on też by tego nie zrobił . Ale stało się ;(

Gość no to masz jaja kobito
pamietaj, nie zadawaj sie z kłamcą chociaż... w gruncie rzeczy oznacza to samotność :O 90% kłamie regularnie albo ukrywa prawdę

Gość Miśka.M
Kłamał przez ten cholerny alkohol.. wiedział,że ma z tym problem. Gdy poprosiłam,żeby się leczył bez zastanowienia poszedł na terapie ( wiec mu zalezało) żeby ratować nasz związek. Wiec mu zależało....

Gość piririri
no i ja mojego szurnęłam po prawie 18 latach.przez pierwszych 7 był do rany przyłóż,po ślubie zaczęło się wszystko zmieniać i mu się w d***e przewracać-koledzy,piwko za piwkiem itd.aż poczuł się tak pewnie że znalazł sobie durną babę na boku,której nie przeszkadzało robienie mu loda jak był non stop pijany. szurnęłam dziada i niech wypieprza w podskokach.18 lat szkoda mi było ale pomyślałam:ile jeszcze lat przede mną ?i mam marnować je dla łajzy?nigdy w życiu!

Gość Miśka.M
i weź tu wyjdź za jakiegoś...