Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróciłam z net randki

Już nigdy nie umówie się na żadną randke z neta!!!!!. Przysięgam!!!!

Polecane posty

Gość gość
A ja jestem ciasteczko :D

Gość gość
ja nie zdradzałam, nie patrzyłam na pozycje społeczną, nie oczekiwałam prezentów i tylko się na tym przejechałam. teraz juz nie jestem taka naiwna, właśnie dzięki wam facetom

Gość gość
a ja się spotkałam z facetem z neta i już rok jesteśmy razem... a poznałam go na czacie wp sex :D

Gość a ja się umówię.....
Ja za kilka dni spotkam się z facetem poznanym w internecie. Rozmawiamy ze sobą od ponad 6 mcy. Przeważnie są to rozmowy telefoniczne. Rozumiemy się fantastycznie, mamy mnóstwo tematów, do tego bardzo podobne poczucie humoru ... Wymieniliśmy się fotkami, choć tak naprawdę zarówno Jemu jak i mi to do niczego nie było potrzebne... On bardzo się cieszy na to spotkanie, codziennie mówi że nie może doczekać się momentu w którym mnie przytuli....ja trochę się denerwuje, bo przez telefon jestem bardzo otwarta, wyluzowana, a boję się że takie realne spotkanie z NIM może mnie nieco zdystansować, co spowoduje że będzie sztywno....

Gość a ja się umówię.....
...moje doświadczenie w tego typu spotkaniach jest zerowe, stresuję się tym. Nie wiem jak się zachować. W jaki sposób przywitać.... Mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze, oraz że to nie będzie nasze pierwsze a zarazem ostatnie spotkanie.