Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszły kobieciarz

Kobiety! OKŁAMAŁYŚCIE MNIE! Nie liczy się wzrost faceta, a RYJ! Mam dowody!

Polecane posty

Wszędzie piszecie, że facet poniżej 170 to nie ma szans na związek, że to przegraniec życiowy i porażka blablabla... No to opowiem wam jak się u mnie sprawy mają. Mieszkam w akademcu z kumplem, który ma uwaga: 168 wzrostu, a ja mam 188. Chodzimy razem na imprezy, do klubów, razem też urządzamy imprezy itp. I co? Ilekroć startujemy do jakiejś laski to ciągle on wygrywa i wyrywa sobie kogo chce! Ma te 168 ale ma bardzo ładny ryj i kaloryferek do tego nieźle się ubiera, chociaż bogaczem nie jest. Żeby choć raz jakaś laska zwróciła na mnie uwagę to nie. Normalnie to zwracają, ale jestem przy nim to on zawsze wygrywa, a ja muszę co rusz wychodzić z pokoju w akademcu, żeby mógł obrobić pannę. No i gdzie te wasze obiecanki cacanki? Tłumaczcie się jeno, byle szybko.

Gość gość
pewnie że twarz najważniejsza potem reszta...ale nawet jak by był najprzystojniejszy a zachowywał by się jak niedor*****a panna to by na niego żadna nie spojżała

Gość Kinastowa
Ok już śpieszę z wytłumaczeniami. To ty jesteś swoim niskim kolegą :)

Ależ oczywiście! Geniusz zła ze mnie! Na tym kafe to już wszyscy się tak spaczyli, że wszędzie widzą jakieś podszywy i gierki :D. Nawet gdybym napisał: Czosnek w sosie własnym.

Gość gość
ja zawsze powtarzam, że najważniejsza jest twarz jeśli chodzi o wygląd niestety popiertolone kafeterianki zawsze mówiły o wzroście :D

Gość Kinastowa
No bo jaki facet pisze o swoim koledze, że ma ładny ryj i kaloryferek? To trochę niedorzeczne i nie na miejscu moim zdaniem :O

Oj wierz mi, że dużo bym dał żeby być nim.

Gość gość
czosnek w sosie własnym....hę,może być dobre

Gość Kinastowa
Ehh to trochę tak nie po męsku ;p

Ty mi lepiej wytłumacz, gdzie to wasze lecenie na wzrost? Czy kobiety powiedziały kiedyś prawdę?

Gość Mi ginio gogh
1.kasa 2.ryj 3.kutas i nie kobiety a k***y i tak nie masz brania to nazywaj je jak chcesz nie koniecznie z szacunkiem na który zresztą nie zasługują

Gość gość
a ja znam faceta z 155 cm , miewa kobiety ale niestety niewypaly

Gość gość
zleciały sie nidoroby zyciowe ktore potrafia tylko obrazac. trzepanie konia wam do konca zycia musi wystarczyc biedaki jedne , uposledzone w dodatku