Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna13

relacje ludzkie

Polecane posty

Gość fajna13

znajomi w moim zyciu pojawiają się i znikają?czy ze mna cos nie tak? ze znikają się i pojawiają? Czy istnieja prawdziwe przyjaznie?

Gość maganda
Teraz sa takie czasy.Wiekszosc przychodzi jak cos potrzebuje.Jestes calkowicievnormalna.poprostu ten swiat zwariowal

zawsze chciałam mieć przyjaciela na dobre i na zla chyba sa nimi moi rodzice i zauważajcie przyjaciela w swoim mezu i partnerze i rodzicach bo innych możecie nie miec

Gość gośćI
Teraz prawie wszystko jest jednorazowego użycia. Miłości, przyjaźnie, związki - jak się znudzi wyrzuca się do kosza jak zabawki i "kupuje" się nowe. Nie ma czasu na pielęgnację relacji, świat gna do przodu. I jak ktoś tu napisał, chyba trzeba szukać i opierać przyjaźń na małżonku i rodzicach.

rodzice i małżonek to najlepsi przyjaciele i a kiedy poznam kandydata na meza najpierw musi zostać moim przyjacielem i później malzonkiem

Gość gość
ja tez mialam kolezanki, czesc ma juz rodziny wiec zwyczajnie o mnie zapomnieli.. w pracy tez mialam znajomych z ktorymi sie spotykalam na drinka* jednak pryslo to wszystko jak banka mydlana, znajome okazaly sie falszywe, moj chlopak mnie wykorzystuje, mam jakiegos pecha do przyjaciol,badz moze jestem odpychajaca nie wiem ? zauwazylam ze LUDZIE SA CHAMSCY, WREDNI, ZLOSCLIWI,MSCIWI itp przez takie ich zachowanie, sama zmienilam sie na gorsze.. :(

Gość gość
ludzie sa sztuczni graja bele by kogos zatrzymać przy sobie i mieć z tego zysk?moze tego trzeba się nauczyć...a ja wiem ze jestem spontaniczna wesola gadatliwa szczera a ludzie takiego czegos nie lubia...człowiek cale zycie się uczy moze i ja się naucze tej sztuczności...kiedy spotykam się z ludzmi probuje się nimi cieszyc cieszyc tym ze jestem w grupie ludzi...i tez miałam koleżanki chwilowe i poodchodzily bo maja już dzieci jedna obrazila się o to ze nawiazalam relacje z kims innym mezczyzna...

Bo to sa ludzie...a nic co ludzkie nie jest mi obce...Ja zawsze sobie powtarzam ze tylko zdechle ryby plyna z pradem a zdrowe plyna pod prad...wiec nie mam zamiaru znizac się do ich poziomu...przyjdzie czas poznam przyjaciela na cale zycie i będę cierpliwie czekala ....