Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesieBardzo11

jestem w ciazy i zamiast sie cieszyc ja odchodze od zmyslow

Polecane posty

Gość bojesieBardzo11

z powodu stresu. Ciaza byla maksymalnym zaskoczeniem. Ja mam pcos (nie wierze w to, ale taka diagnoza postawil lekarz-nie mam zadnych objawoow poza wielotorbielowatoscia, ktora wyryta byla w pazdzierniku 2012 i przez to brak okresu od kwietnia 2012.) Bylam na clomidzie-jeden cykl tylko. Dostalam okres, skonczyl sie 26 kwietnia b.r. po czym chodzilam na monitoring co 3 dni i nic sie nie dzialo, jajeczka nie rosly. rzucilam leczenie szpitalne i zamowilam 16 maja D-chiro inositol -to tai naturalny lek dla kobiet z PCos. Przywraca rownowage homonalna, owulacje, plodnosc. Zaczelam go brak ok 18 maja. 21 czerwca dosiwedzialam sie ze jestem w 5/6 miesiacu ciazy. Nie wiem czy jak sie plod przyzwyczail sie do tego chiro-inositolu bo jak sie okazalo bralam go przez cala dotychczasowa ciaze to czy nie bedzie jakichs efektow ubocznych jesli go odstawie? Nikt nie jest mi w stanie pomoc, lekarze umywaja rece, bo lek nie jest opatentowany wiec oni nic nie wiedza. osoba od ktorej kupilam ten d-chiro inositol tez twierdzi, ze poniewaz lekarzem nie ejst to nic mi konkretnego nie poiwe , zalecila mi sluchac intuicji... (PFFF) pomozcie mi...co ja mam robic? tak sie martwie, nie chce skrzywdzic mojego malenstwa.

Gość bojesieBardzo11
5-6 tygodniu nie miesiacu

Gość gość
mialam podbna sytuacje ,ale odstaw te tebletki..:) ja bralam inne i odtsawilam teraz w 7 meisiacu jestem i jest wszystko dobrze,w 5,6 tygodniu na dziecko az tak mocno to nie oddzialuje

Gość gość
jakas ulotka na tym leku jest? znajdz producenta, przeciez cos wie

Gość gość
a jakie bralas tabletki i kiedy je odstawilas? producent nic mi nie powie, bo lek nie zostal opatentowany a to oznacza z enie bylo zadnych badan przeprowadzonych w tym kierunku, a skoro badan nie bylo to zadnych wnioskow tez wyciagnac nie mozna

Gość gość
a mi lekarz kiedyś powiedział że jeszcze 3 tyg po zapłodnieniu u dizecka się wszystko regeneruje,a poza tym, to ponoć ciąża by się nie utrzymała gdyby te tabletki miały na nią wpływ.

Gość Gośka777777
Nie martw się, jeśli na badaniach prenatalnych wyjdzie, że płód jest uszkodzony to do 24 tygodnia przysługuje Ci normalna, legalna aborcja. Głowa do góry.