Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomozcie mi dobrac rozmiar sportowego stanika!!!

Polecane posty

Gość gość

Czytam na tym necie i juz zrobilam sie glupia :( Trzeba odejmowac te cm? ja sie jeszcze za chwile raz zmierze i podam wam wymiary. Pod biustem trzeba sie ciasno mierzyc a w biuscie "normalnie"? Ja cholera kilka lat nosilam zle dobrane staniki,dopiero kiedys na kafe byl temat o nich i sie zorientowalam ze mam wszystkie zle na tak zwane "oko".Teraz chcialabym sie wziac za sport,tzn juz sie wzielam ale chce miec fajny dobrany stanik,a w normalnym mi niewygodnie. Moje wymiary z mierzenia wczoraj to :biust 100 a pod 88.

Gość gość
no i okazalo sie ze wczoraj zle sie zmierzylam,za "luzno" pod biustem,a wiec mam 102-biust a pod 84,pomoze ktos?

Gość gość
ale mi chodzi o typowy sportowy stanik,niby patrzalam teraz w tabeli i wychodzi 85 d....

Gość gość
normalnie z tych wymiarow,a wyczytalam cos ze trzeba takie staniki zanirzac tzn musialabym miec 102 na 80? to juz bedzie 80f ,kurcze

Gość gość
A może najprościej będzie pójść do dobrego sklepu i poprzymierzać staniki i dobrać odpowiedni.

Gość gość
no wlasnie mieszkam w malej miescinie i nie ma tutaj dobrych sklepow :( a do wiekszego miasta narazie sie nie wybieram bo nie mam jak.

Gość gość
U mnie w mieście też nie ma dobrego sklepu, zawsze zakupy robię jak jadę do większego. Musze przymierzyć żeby coś kupić, nie każdy fason (nawet dobrym rozmiarze, noszę 75F) dobrze na mnie leży. na pewno nie kupiłabym stanika przez internet.