Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj gościnnie

seks oralny

Polecane posty

Gość dzisiaj gościnnie

być może temat oklepany ale nie chce mi się szukać w "starociach" pytanie do Panów - dziewczyny też mile widziane w dyskusji Czy w przypadku małego doświadczenia w pieszczotach oralnych lepiej nie ćwiczyć czy raczej odwrotnie ? On sądzi że tego nie lubię a ja po prostu nie potrafię jakoś wszystkiego synchronizować ;) i na ogół jest tak że on również musi sobie pomagać. Wie że na nim się uczę ;) Wiem głupi dylemat

Gość dzisiaj gościnnie
nikt nie ma zdania podbijam

Gość gość
dawaj do mnie to cię nauczę bo bez nauki ani rusz facet musi umieć cię naprowadzać dopiero staniesz się mistrzynią

Gość dzisiaj gościnnie
dzięki ;) również za zaproszenie na praktyki :) ale chcę ćwiczyć na/z Nim chciałam tylko wiedzieć czy takie początki to zniechęcają czy nakręcają facetów-wiem każdy jest inny ...mnie kręcą :D

Gość dzisiaj gościnnie
chyba nie jest najgorzej :D ale denerwuje mnie ta moja nieudolność chociaż On absolutnie mnie nie krytykuje i nie naciska - naczekał się trochę ;) dlatego teraz denerwuję się tym że On musi mi/sobie nieco pomóc i w dodatku uważa że tego nie lubię a więc tym bardziej nie chce mnie zmuszać uważa że On mi może ale ja jemu niekoniecznie-że też znalazłam taki skarb 😘 albo raczej On mnie znalazł

Mój lubi gdy robię to powoli delikatnie:) Ale najbardziej się jara kiedy niespodziewanie mu wyciągam i ssę w miejscach raczej publicznych:)