Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerkiem przez Polskę

Wycieczki rowerowe- ile kilometrów przejeżdzacie dziennie?

Polecane posty

Jak planujecie wycieczki rowerem, 2-3 osoby to na jakie wielkości trasy planujecie jechać? Chodzi mi tu o 1-dniowe wycieczki?Czy zabieracie coś na takie wycieczki rowerowe- np. karimatę, jedzenie, picie..?

Gość gość
Jak na razie nie mam czasu na wycieczki. Jeżdżę do pracy 15km w jedną stronę. Mój brat z przyjaciółmi przejechał rowerem całą Polskę wzdłuż granicy, objechał Balaton, zwiedził Włochy.

chętnie dałabym mu d**y,lubię rowerzystów

Gość gość
Hahaha, a on nie ma laski:D:D:D

no to już ma :-)

Gość prawictwo pospolite125
Moj rekord do 163 km w ciagu dnia na rowerze

Ale jesli mam byc szczery , to teraz nie jezdze wcale , bo jestem nieubezpieczony..

POkonuje tylko krótkie dystanse do 2 km

Czy na dłuższe wycieczki- powyżej 100 km- jeździcie w kasku na głowie?

Gość gość
ja w misce

Gość gość
Mnie ostatnio chłopak zabrał na wycieczkę rowerową po tak górzystym terenie, że myślałam, że umrę :) A potem znlaleźliśmy fajny konkurs na facebook u https://www.facebook.com/PSBMrowka/photos/a.410317489052934.98010.408442045907145/869773756440636/?type=1 gdzie można wygrać 2 x rowery, 2x tablety samsung, 6x plecaki rowerowe, wystarczy zrobić sobie selfie na tle sklepu budowlanego Mrówka. Myślę, że warto wziać udział w zabawie, bo jest o co walczyć. :)

Gość editakos
Jak szukacie pomysłów na wycieczki rowerowe to koniecznie musicie zajrzeć tutaj http://www.krakowskiserwisrowerowy.pl/ . Znajdziecie tutaj wszystko począwszy od tematu jak się przygotować do takiej wyprawy, po to gdzie jechać, co warto zobaczyć i gdzie smacznie zjeść.

Gość kalina013
Różnie bywa z tymi kilometrami. :) Co sądzicie o tej wycieczce rowerowej? http://loco-travel.pl/oferta/rowery_alpy_camp/ Wybralibyście się na nią? Wygląda całkiem interesująco, ale jak to mówią wszystko wychodzi "w praniu".

Gość gość
Na stronach serwisu pod adresem www.mojerowery.pl/x.php/1,123/Dojazdy-busem.html organizowane są wyjazdy busem dostosowanym do przewozu rowerów.

Swego czasu robiłam ze znajomymi bardzo duże trasy (jak na mnie) - nawet po kilkadziesiąt kilometrów na raz. Teraz przerzucam się na wędrówki piesze i wycieczki w góry. W tym roku mam zamiar zdobyć Giewont i Czerwone Wierchy. Wiem, że po takich trasach regeneracja to podstawa, dlatego wybrałam nocleg w Nosalowym Dworze - mają świetne zaplecze SPA (sprawdzone).

Gość Martynaxx
Mawia się, że w zdrowym ciele zdrowy duch. Ruszamy się dla zdrowia i przyjemności, niektórzy ze wskazań lekarskich, inni po prostu to lubią i dobrze się czują po krótkim biegu czy rozgrywce meczu koszykówki. Form sportu jest na tyle dużo, że każdy znajdzie coś dla siebie. http://linekmedia.pl/wycieczka-rowerowa-udany-sposob-na-urlop/