Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helpp

Moja Mama Zabrała mi komputer

Polecane posty

Gość Helpp

Pomóżcie mi chodze do 2 gimnazjum i dostałem 2x3 na koniec i moja mama tak się wkurzyła o to że zabrała mi komputer który dostałem od wujków babci i dziadków nie od niej . Prosiłem ją by mi oddała bo wiedziała ze ja z tych 2 przedmiotów leżę . Mówi mi też że odda mi go za rok jak poprawie oceny powiedzcie co zrobic :( pisze od komputera wujka )

Gość Słodka Agnieszka
Pójdź z nią na kompromis. Zaproponuj jej myślę że sprawiedliwą zamianę. Ona odda ci kompa a ty przez wakacje będziesz nosił damskie ubrania. To taka forma pokuty. Podobno działa. Zabranie kompa jak widać nie bardzo ale jak się smarkacz przejdzie w sukience po mieście to zapamięta i z obawy się poprawi.

Gość gość
zaraz naskarżę twojej mamie na wujka, jak on śmie ci dawać komputer!

Gość gość
a jakie to przedmioty?

Gość Helpp
wf i religia....

Gość Słodka Agnieszka
pier.....isz głupoty Jak żeś niedorozwój i kaleka to kompa powinni ci wyrzucić a nie zabrać No ja widzę tylko jedno wyjście.

Gość gość32
I dobrze, bo potem siedzi taki tłuk na kafe i zaśmieca tematy swoimi wypocinami pełnymi błędów, bbrrr:-(

Obiecaj mamie, że jak odda komputer, to przestaniesz pić i rzucisz heroinę. A ten nowy rewolwer od wujka odniesiesz na policję.

Gość gość
twoja mam źle zrobiła że zabrała ci komputer ! nie powinna karać cię za to jakie masz oceny . Nie którzy uczą się lepiej nie którzy gorzej ,rodzice nie powinni cie za to karać :)

Szkoda że Twoja matka tak pózno zareagowała na złe oceny?! A gdzie była do tej pory? Nie sprawdzała, nie chodziła dowiadywać się w szkole! Tak wyglada teraz wychowanie bezstresowe?! Dobrze zrobiła że zabrała Ci komputer.Nieważne od kogo dostałeś, ważne że nie będziesz miał dostepu o każdej porze.Nauczysz się czytać ksiązki:D

Gość Helpp
ja to bym nie

Gość gość
Ludzie jak czytam wasze wypowiedzi to mi się wydaje że pisały to same babcie które wyszły dopiero z kazania może przypomnicie sobie własne dzieciństwo nie dyskryminujcie bo naprawdę szkoda mi waszych dzieci i wogule macie jakieś zryte muzgu.

Gość gość
Jeszcze bardziej co

Gość gość
No cóż niektórzy rodzice uważają że dziecko jest wszechstronnie utalentowane aż pójdzie na studia i ma mieć piątki z każdego przedmiotu. Niestety na takich idiotów nie ma lekarstwa

Gość gość
Z wuefu rozumiem że warto się poprawiać ale religia nie jest warta niczego

Gość ccccc8
Agencja reklamowa Lublin zapewnia usługi w wielu ważnych obszarach funkcjonowania firmy. Wykonywane przez nią działania marketingowe to ogromne wsparcie dla każdej działalności. https://reklama-lublin.pl/