Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Boga.

Polecane posty

Gość gość

Panie Boze, tyle złych przezyc, tyle zmartwien, problemów, lez...Pomoz mi rozwiazac ten problem, spraw bym znowu mogla cieszyc się zyciem, tak bardzo pragne zyc...Pomoz Panie Wszechmogacy.Juz nie wiem co robic by ta trudna sytuacja się zmienila i wszystko było dobrze.Ufam Ci i wierze, ze mi pomożesz, bo Bardzo Cie Kocham.Niczego bardziej nie pragne jak cieszyc się zyciem które mi Dales.Prosze wysłuchaj moich próśb, zawsze w Ciebie wierzyłam i zawsze wierzyc będę.

Gość gość
Modlitwa to w kościele...na kafe takie słowa to profanacja wiary....zastanów się autorze!

Gość Herr Frantischek
modlisz się i modlisz, a drzwi do psychiatryka nie chcą się otworzyć. Pewno Pan Buczek ma problemy ze słuchem, albo kopuluje ze św Faustyną

Gość PrawaTywe :)
Modlic sie mozna wszedzie 😘 Ale autorko na kafe niestety siedza sami wojujacy ateisci 🖐️ Juz sama tego doswiadczylam.

Gość gość
SALAM ALEYKUM

Gość Herr Frantischek
Bób katolików nie rozumie po arabsku więc morda w kubeł

Gość Herr Frantischek
Pan Buczek, sorki

Gość Słodka Agnieszka
Do Boga ??? Ale chyba tu na kafe niema takiego. Myślę że najszybciej to będzie przez kostnice.

Gość Herr Frantischek
modlić się można w wszędzie w filmie Woody Alena bodajże modli się facet w kiblu. Ciekawe miejsce , prawda, na dodatek efekty specjalne, popiardywania

Gość Słodka Agnieszka
a na koniec przed wyjściem ręka w kibel i się przeżegnać. Tez tak można Badał ktoś z was wodę z kościelnych kibli tych przy drzwiach (te takie do maczania palców) ? Polecam tam to się dzieje.To tak jak by wejść na odział chorób zakaźnych i pozbierać każdego ślinę. A wy maczacie tam palce i wcieracie to w ryj.

Gość gość
Wierze Panie, ze z Twoja pomocą wszystko będzie dobrze, wierze, ze znowu przyjdą dni kiedy będę szczesliwa.Ufam Ci Boze.

Gość do slodka agnieszka
Ty sobie zbadaj mozg.:classic_cool:

Gość gość
jaki mózg:P