Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna 19 lat a nadal jest sama - jest piękna, dlaczego jest sama?

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie?

Gość gość
a jest jakis obowiązek posiadania faceta ? idiotka... z facetami sa same problemy, szkoda zdrowia

Gość gość
ona lubi towarzystwo, nie że jakaś samotniczka ale jest sama

Gość gość
moze lesbijka albo aseksualna

Gość gość
nie sądzę

Gość gość
bo jest sama ale nie samotna. ma wielu znajomych ale nie poznała nikogo kto by ją na tyle zainteresował by z nim być.mam takie koleżanki więc...

Gość gość
zapewne dlatego

Gość uległość faceta to grzech
bo nie trafiła na swojego Pana? ;)

Gość gość
"uległość faceta to grzech bo nie trafiła na swojego Pana? oczko.gif " perdolisz

Gość uległość faceta to grzech
jeszcze nie , ale później będę

Gość gość
teraz wolisz udzielać się na kobiecym forum

Gość gość
bo piękne laski często przyciągają idiotów (widzę po moich pięknych koleżankach). Ja przeciętna a mam powodzenie (małe ale jest) u normalnych, fajnych chłopaków a do nich zarywają jacyś tacy nie ogarnięci nastawieni tylko na sex :O

Gość gość
no rzeczywiście tragedia- 19 lat i nadal sama. przecież w tym zaawansowanym wieku powinna mieć już drugiego męża albo przynajmniej bękarta wozić w wózku.. niektórzy ludzie są beznadziejni- jak autor/ka- kobieta bez faceta, wszystko jedno jakiego przy boku, jest nieważna.. i nie mieści się w pale, że można nie mieć ciśnienia, żeby być z kimkolwiek, że można spokojnie czekać na kogoś wyjątkowego albo i w ogóle nie czekać i nie myśleć o facetach, mieć inne rzeczy do roboty niż szukanie chłopa.

Gość gość
ponieważ kobiety mają takie parcie na bycie w związku nawet jak nie kochają, nawet jak są krzywdzone ( bo są nikim bez mężczyzny nie oszukujmy się) to mają dziwne myślenie, że jak facet nie był związku/ nie jest w związku to od razu gorszy tak samo kobieta.

Gość gość
to ja autor właśnie cieszy mnie że ona jest sama tylko się zastanawiam czy jest dużo takich co czekają na kogoś wyjątkowego, bo myslałem, że mało i biora byle co ta dziewczyna przywraca mi nadzieję

Gość ~ kawusia
Albo wcale nie taka ładna... no bo nie oszukujmy się, ładna dziewczyna nie ma problemu z adoratorami :D Skoro taka piękna, to powinna mieć ich na pęczki, a wśród paskudztw i kretynów na pewno znalazłaby się jakaś perełka.

Gość gość
jest cholernie ładna

Gość gość
skoro ładna jest sama to znaczy, że albo ma zryty charakter albo ma zbyt wygórowane wymagania.

Gość gość
jak jest taka ladna to daj namiar na nia:]

Gość gość
taa, nie ma tak łatwo a charakter ma bardzo fajny najbliżej to chyba że szuka ksiecia

Gość gość
albo to cichodajka

Gość eveqr
bo nie trafiła na tego wymarzonego? nie przewidzisz nigdy dlaczego tak jest. a co Ci da gdybanie? idź i zapytaj,a nie piszesz na forum ;)

Gość facet z internetu
jasne lepiej, zeby puszczala sie na lewo i prao jak 90% polskich nastolatkow. Moze po prostu miala oboje inteligentnych rodzicow ktorzy ja wychowali. Jelsi w goloe dzieciaki rozumiecie co pisze.:/

Gość gość
Bo jeszcze nie dorosła do posiadania faceta, a nie chce spotykać się z kimś tylko dlatego że koleżanki tak robią. Ja w tym wieku nie myślałam specjalnie o związkach. Rozwijałam swoje pasje, poświęcałam się nauce i życiu towarzyskiemu. Dobrze się bawiłam.Dopiero po 20 poczułam że fajnie byłoby mieć swojego Ktosia. na szczęście szybko go znalazłam :-)

Gość Heniu
Nie rozumiem tego chorego ciśnienia by kogoś mieć - przeważnie takie parcie mają potwory z koszmarnymi kompleksami albo gimbusiary bo brak faceta to obciach. Człowiek pewien własnej wartości ma najczęściej wy...e czy będzie z kimś czy nie a jakieś przygodne związki nie każdego kręcą. Porozmawiaj z nią to się dowiesz dlaczego jest sama. Ja wiele takich spotkałem, nawet na kawę ciężko było namówić ale przynajmniej wiesz, że to nie jest pierwsza lepsza. Ja nie trawię jak się baba lepi do facetów i nie potrafi sama tygodnia wytrzymać.

Bo wyglad to nie wszystko, jak ktos jest stukniety, to na dluzsza mete nikt z nim nie bedzie siedzial, bo po co, skoro mozna sie zwiazac z kims normalnym. Wyglad nie zalatwia wszystkiego, a jesli juz to na krotka mete w tak zwanej fazie poczatkowej. Pozniej jak maska opada i zaczyna sie prawdziwe zycie, to licza sie tez inne cechy.

A dlaczego ja mam 21 lat i nigdy nie miałem dziewczyny? Przecież ja też jestem przystojny ale nie mam prawie żadnych znajomych. Może tu jest pies pogrzebany.