Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evva8

Nagość w rodzinie

Polecane posty

Gość Evva8

Jak do tej pory ani ja ani córka nie wstydziliśmy się sobie pokazać nago. Obecnie skończyła czternaście lat. Od pewnego czasu nie pozwala mi wejść do łazienki Jak ona się kąpie. Ona natomiast jak sytuacja jest odwrotna bez żadnej żenady wchodzi mi do łazienki. To samo robi młodszemu bratu. Ma on dziewięć lat. Nie mamy tam zamka. Próbowałam z nią porozmawiać. Odpowiedziała, że ja jej się i tak nie wstydzę, a ona zaczęła się wstydzić. Dla mnie to trochę dziwne. Mam wyraźnie zabronić wchodzenia do łazienki gdy ja z niej korzystam? Jak to jest w innych rodzinach

Gość gość
Dziwnie sie zachowuje. Może to chwilowe.

Gość oooAndzia
Wcale nie dziwne. Poprostu dorasta. Daj jej czas żeby sama ze swoim ciałem się oswoiła. Albo poprstu nie chce żebyś ja oglądała. Każdy chyba ma prawo do odrobiny prywatności...

Gość gość
no dokladnie, a w ogole po co 14 latce wchodzic do lazienki? co to nie umie sie sama umyc? dorasta i tyle a ty musisz to zrozumiec.. ja zabranialam wchodzenia do lazienki odkad skonczylam 11 lat, jak mama sie kapie to tez jej nie wchodzilam nigdy czy siostra no bo bez przesady kazdy chce prywatnosci troche

Gość Evva8
W tym problem że ona wchodzi do mnie.Nigdy jej tego nie broniłam. Mam nagle zacząć to robić.To tak jak odwet.

Gość gość
zachowujesz sie dziecinnie:O skoro mlodej zaczela sie wstydzic to uszanuje to ale jesli Tobie to nie przeszkadzalo do tej pory to czemu masz jej zabraniac? w odwecie?:O

Gość oooAndzia
Dziwna jesteś...

Gość gość
a ja ze swojego doświadczenia podsunę Ci myśl...a może ona zrobiła sobie albo tatuaż, albo kolczyk w miejscu o którym nie chciałaby abyś wiedziała....:) Ja nie czułam się skrępowana przy mamie do momentu aż zrobiłam rzecz,o której nie chciałabym aby mama wiedziała:)

Gość gość
Dla mnie to dziwne że zaczęła się wstydzić. Moja córka ma 19 lat i bez oporów przebiera się przy mnie. Przecież obie mamy to samo. Może to chwilowe.

Gość gość32
Nagośc w rodzinie gdy dzieci są już starsze podchodzi pod pedofilie- bo od tego się zaczęło, że tatuś popatrzył na synka lub córkę a potem już tylko to go podniecało. Obleśne macie zachowania u siebie w domu, fuj:-P

Gość Evva8
"gość a ja ze swojego doświadczenia podsunę Ci myśl...a może ona zrobiła sobie albo tatuaż, albo kolczyk w miejscu o którym nie chciałaby abyś wiedziała.... Ja nie czułam się skrępowana przy mamie do momentu aż zrobiłam rzecz,o której nie chciałabym aby mama wiedziała" Nie pomyślałam o tym. Faktycznie może coś takiego zrobiła.

Gość gościkkkk
To ją zapytaj, ale to nie jest normlane żeby oglądac sie nagim w rodzinach, ludzie!! Co podnieca Cie jej widok, tak Ci go brakuje żeby widzieć ją nago że Ci to przeszkadza gdy jej nie widzisz?

Gość ja perdole...
nie macie zamka? w łazience? nie uważasz że każdy ma prawo do prywatności jakaś dziwna z was rodzina bez kitu :/

Gość gość32
A potem ten zły dotyk boli te wasze dzieci przez całe życie...

Gość oolgaa
Nic dziwnego w tym nie widzę. Ja także od około 12 roku życia nie zyczyłam sobie żeby ktokowiek mnie oglądał, to moje intymne i prywatne sprawy a zrobiłam żadnego kolczyka czy tatuaży, pozatym żeby go zrobic trzeba miec ukończone 18lat albo pozwolenie od rodziców. A tym bardziej jesli masz taka młoda to i tak by kazali przyjść z rodzicem. Ułomna jesteś ze brakuje ci oglądania córki nago?

Gość gość
moi rodzice sie nigdy przede mna nie obnazali,ja przed nimi tez nie.odkad skonczylam 7 lat mieli zakaz wchodzenia do lazienki:Pi to uwazam za normalne.co z tego ze mama ma to samo co ja?nie musi mnie widziec nago.nagosc jest czyms naturalnym ale w relacji maz-zona.

Gość gość
Brak ci nagości to idź se na plaże nudystów skoro to dla Ciebie dziwne że córka oczekuje troche prywatności i intymności! Własnie tacy rodzice jak ty niszczą dzieciom życie bo wszędzie chcą mnieć kontrole i wszystko wiedzieć - a tu nawet i WIDZIEĆ. Zboczeństwo

Gość roźka86
Skoro u was w rodzinie nagość to norma to po domu też sobie nago chodzicie? Albo w samej bieliźnie i jest to normalne? Podejrzewam, że nie pochodzicie ze zbytnio wykształconej i obytej rodziny...

Gość Marta*91
Widać że co niektórzy mają chyba przykre doświadczenia z dzieciństwa. Ja skończylam 22 lata i matki nigdy się nie wstydziłam. Nie znaczy to że chodziłam nago po mieszkaniu. Nie było jednak problemu jak chciała wsiąść coś z łazienki, gdy się kąpałam. Bardzo często też zdarzało się, że ojciec widział mnie w samej bieliźnie. Parę razy nawet nago i jakoś nie rzucił się na mnie by g*****ć. Ludzie, dlaczego od razu myślicie o ekstremalnych rzeczach? Czy myślicie że ubranie kogoś uchroni? Czy na plaży naturystów syn podnieca się na widok nagiej matki czy siostry? Nie, bo to jest dla niego normalny widok niemający nic wspólnego z seksem.

Gość gość
Ja myslę że problem może tkwić nie w wstydzie tylko jak już ktoś tu wspomniał, w jakimś wybryku. Tatuaż lub kolczyk