Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sauna Jachranka

Polecane posty

Gość gość

Czy jest to dobra sauna?

Gość gość
Jeśli ktoś lubi to saunuje się tu w kąpielówkach a kobiety w kostiumach kąpielowych.

Gość Joanna2sert
Sauna dla ludzi lubiących truć się plastikiem,

No ja też nie jestem zwolennikiem korzystania z saun w stroju kąpielowym czy w majtkach. Jeśli już ktoś się wstydzi to od czego jest ręcznik bawełniany. Po drugie nie ma się czego wstydzić jeśli chodzi o zdrowie. W krajach Skandynawskich 90% uczestników do sauny uczęszcza nago dlatego też jest tam najmniejsze zachorowania i przeziębienia.

Gość gość
Jest coraz lepiej,coraz więcej osób korzysta bez stroju i nie wchodzi w klapkach do sauny.

Gość gość
Dzięki wizytom w saunie gruczoły łojowe odblokowują się, a organizm pozbywa się nadmiaru sebum - dlatego sauna sprzyja osobom odchudzającym się, pomaga również w walce z cellulitem i niedoskonałościami skóry. Z organizmu wraz z potem wydalana jest nadmierna ilość soli, co zapobiega zatrzymywaniu wody i puchnięciu, tkanki są lepiej ukrwione, a cera- dotleniona, skóra staje się gładka, organizm wolniej się starzeje. Podczas wizyty w saunie wydalamy nieczystości, metale ciężkie i toksyn. Dzięki wytwarzanej w saunie większej ilości endorfin jesteśmy bardziej zrelaksowane zastosowane po wyjściu z sauny kosmetyki lepiej się wchłaniają.

Gość gość
Jak byłem ostatnio to większość wie jak należy saunować.Faceci i kobiety saunują bez krępowania się,nikt się nie gapi,nagość jest tu naturalna.