Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EleanorRigby__

Dlaczego związek urodziwej dziewczyny i brzydkiego chłopaka budzi

Polecane posty

Gość EleanorRigby__
Dokładnie. Może przystojnych facetów jest wielu, ale takich, którzy by nas rozumieli i podzielali nasze spojrzenie na świat bardzo mało. Ja przez wiele lat czułam się bardzo samotna na tym świecie. Właśnie dlatego, że tak naprawdę nikomu na mnie nie zależało i byłam traktowana przez pryzmat wyglądu.

Gość gość
przystojnych akurat wielu nie ma. rzadko mnie ktoś zachwyca urodą. a z twoim brzydalem, to inna historia skoro uważasz go za atrakcyjnego, więc możesz się starać. ja nigdy nie byłam z brzydalem, ale wielu do mnie startowało i czułam się w takich sytuacjach jakby ubiegał się o mnie owczarek niemiecki..

Gość Eleanor_Rigby
Jestem z nim szczęśliwa, ale czuję się rozczarowana ludźmi, której do tej pory uważałam za swoich znajomych. Też mogłabym pojechać po facecie tej koleżanki, bo wygląda jak drugi Pudzian, ale że go nie znam, staram się nie osądzać. Tymczasem ona ma prawo nabijać się z mojego chłopaka, tak naprawdę bazując jedynie na wyglądzie.

Gość Eleanor_Rigby
których do tej pory'

Gość gość
słuchaj - dla nas to i lepiej,że większość tak sądzi:) niech sobie układają życie po swojemu i szukają swojego pięknego księcia z bajki - mi to ryba:) grunt,że ja jestem naprawde szczesliwa ,a opinie innych mam gdzieś - kiedyś te takie stereotypowe beda się użalały tu na forum na tych swoich lovelasów:) pozdrawiam