Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalaalaaaaaaaaaaaaaaaal

problem z ...

Polecane posty

Gość tralalalalaalaaaaaaaaaaaaaaaal

mieszkam w 2pokojowym domku, jeden pokoj zajmuje ja a drugi siostra szwagier i ich dziecko mamy wspolna kuchnie lazienke korytarz.problem polega na tym, ze oni sa strasznymi balaganiarzami nie zmywaja po sobie nie zamiataja(co dopiero mowic o myciu podlogi) kuchenka gazowa zawsze jest brudna, stol w okr****ch porozlewane naczynia na stole, w lazience balagan, w korytarzu ciagle piach bo nie trzepia butow. U siebie w pokoju sterta ciuchow, brud, kurz itp. Ja nie lubie balaganu u siebie mam posprzatane, a w pozostalych pomieszczeniach co z tego ze posprzatam (zmyje naczynia, pozamiatam, umyje kuchenke) jak na drugi dzien lub tego samego dnia wieczorem jest to samo. Im to nie przeszkadza, mowia ze jak mi cos nie pasuje to mam posprzatac lub sie wyprowadzic. Jak na nich wplynac zeby zaczeli dbac o porzadek? nie przeszadza im nawet to ze mala malutkie dziecko...

Gość gość
wspolczuje ci, bo ja też nie lubię balaganu i brudu... ale skoro to sa takie świnie to już pewnie im tak zostanie, jedyne wyjście to zostawić te świnie w swoim wlasnym chlewie i wyprowadzic się :(