Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Równouprawnienie czy aby napewno ?

Polecane posty

Gość Równouprawnienie kobiet
a ty pracowałeś czy pracujesz fizycznie,a w wojsku byłeś ( absurd,ale bardziej tradycyjnej roli męskiej nie ma) czy mamusia na politologię wysłała

Gość gość
już widzę jak prawiczki z kafe potrafią naprawić kran albo gniazdko :D współcześni faceci mają mniej więcej takie samo pojęcie o majsterkowaniu jak baby. a siła fizyczna nie jest w dzisiejszym świecie żadną wartością, a targanie gratów po schodach jest pracą podrzędną i nisko płatną. bogactwa i władzy nie zdobywa się dzisiaj siłą własnych mięśni i jeżeli ktoś wysoko postawiony ma krzepę i mięśnie, to są one na pokaz, a nie po to żeby zgniatać nimi wrogów, ciołku :D

Gość gość
Jasne, że równouprawnienie istnieje. Spójrzcie ile facetów udziela się na damskim forum :)

Gość gość
Nie ma równouprawnienia!!!! Mężczyźni są gorzej traktowani i więcej się od nich wymaga!

Tak długo nie będzie równouprawnienia, jak długo będzie odzież damska (lepsza) i męska (gorsza).

Gość gosiówa
prawda jest taka,ze za tak zwane równouprawnienie odpowiadają tez mezczyźni, bo zniewiescieli. Brak wojny zrobił z Was "biurwy", które sadzaja jaja przed komputerami i nazywają to pracą. a tak teraz wraca taka biurwa do domu, siada przed telewizorem i domaga się tego , do czego jego ojciec miał pełne prawo, bo był zmęczony charówką! mnie by było lepiej bez tego tak zwanego równouprawnienia, zwlaszcza w Polsce - moglabym uczyć się, czego bym chciała w domu, prywatnie, na dużo wyższym poziomie, a kochajacy rodzice wydaliby mnie za mąż. Zresztą, czasem sie zastanawiam, czy miłość istnieje. Moze lepiej wiec, by ktos rozsądnie mi wybrał opiekuna na resztę dni...

Gość Flecktarn Panther
Grzeslaw- Jest też moda unisex. Słyszałeś o czymś takim?

Flecktarn Panther tak słyszałem, o czymś takim, ale to są spodnie, a mnie ten cud mody nie wystarcza:(

Gość gość
ale 99% facetów wystarcza i skończ już wreszcie o tych ciuchach pisać debilu

Gość gość
co za idioci :O równouprawnienie dotyczy aspektów kulturowych i społecznych, a nie fizycznych myślałam, że to proste i jasne, ale widzę, że nie dla wszystkich biologii i różnic fizycznych nie zmienicie (chyba że zamierzacie się faszerować hormonami) więc przestańcie pieprzyć

Gość gość
równouprawnienia nie będzie bo kobiety mają skrzywienie w psychice co męskie co babskie! ile to wpisów o politologii? czy wojsku?! Kobiety mają dużo lepiej bo je docenia się jak są na studiach/ pracach uznanych za "męskie" a mężczyzn będących na uznanych za damskie uznaje się za zniewieściałych. ot cała teoria tzw. zniewieścienia mężczyzn - generalnie wszystko to wina kobiecych umysłów.

gość co za idioci równouprawnienie dotyczy aspektów kulturowych i społecznych, a nie fizycznych ja nie chce zmianiać płci, więc aspekty fizyczne mnie nie interesują, a od ciucha nie zależy płeć:-)

gość ale 99% facetów wystarcza i skończ już wreszcie o tych ciuchach pisać debilu A słyszałeś o klubach trans, zapewniam, że tam jest więcej niż 1 % facetów, a że mają mózgi wyprane przez seksuologów, więc nigdy się nie ujawnią, a jest wielu takich, którzy przebierają się tylko w domu :-)