Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nie odzywal sie od 2 tygodni a dzisiaj pyta czy jutrzejsze spotkanie aktua

Polecane posty

Gość gość
Hhaha sorry, ale pisałam jej, że on ja olewa i tak się składa, że nie jestem stara panną, mam chłopaka, który naprawdę bardzo wiele dla mnie robi i o mnie dba i tak było już od początku pokazał, że mu zalezy i nie wyobrażam sobie, żeby zamilkł na dwa tygodnie. Może ona mogła, ale prawda jest taka, że facet gdyby chciał to by napisał i tyle i nic go nie tłumaczy, to facet powinien zabiegać o kobietę, a nie kobieta latać za jakimś gościem. Jak pisałam jakby mu zależało to by o niej myślał i na pewno byłby ciekawy co robi, a tak okazuje tylko kompletny brak zainteresowania

Gość gość
Macie racje to milczenie to zenada-nigdzie jutro nie pojde

Gość gość
to jest proste faceci są prości, jak chce to się odzywa, jak go interesuje co się z tobą dzieje to sie odzywa a jak się nie odzywa to znaczy, ze nie chce, bo go to nie obchodzi :) to wszystko nie ma co tu filozofować ;)

Gość idź sama ocenisz jak się facet
zachowuje, masz chyba głowę na karku ?!

Gość gość
Faceci owszem- lubią kilka dni dać sobie na wstrzymanie, by nie wyjść na desperatów, ale to jest około 3-5 dni maksymalnie, a nie czternaście dni! Jeśli facetowi zależy na dziewczynie, to nie zostawi jej "samej" na tak długi okres czasu bo wie, że ktoś mu ją może "sprzątnąć sprzed nosa"- a jak mu nie zależy, to owszem, dopiero jak nie znajdzie nikogo, kto mu bardziej pasuje, to się dopiero odezwał...

Gość gość
Polecam lekturę ksiązki "Nie zależy mu an tobie" dokładnie, bałby się, że możesz mu się wymsknąc, ktos inny może cię bardziej zainteresować Dwa tygodnie to zdecydowanie za długo na milczenie!!!!!!!!

Gość gość
Jestem tego samego zdania xxxxxxxxxxxxxxxx 3.06.13 [zgłoś do usunięcia] :* On mógł. Ty tak samo mogłaś. Pamiętał o spotkaniu. Potwierdził. On też mógł pomyśleć o Tobie, że jesteś jakaś niepoważna albo mało zainteresowana skoro zaproponowałaś spotkanie po ponad 2 tygodniach od pierwszego. To znaczy,. że Ci nie zależy. Więcej już nie myśl, nie słuchaj rad starych panien na kafe tylko idź na spotkanie z dobrym nastawieniem oczko.gif

Gość mała_owieczka
Co ci szkodzi pójść? Idź, skoro jesteście już umówieni, przynajmniej wybadasz o co chodzi. Aczkolwiek tak długie milczenie nie wróży nic dobrego, a już zwłaszcza po pierwszym spotkaniu, które tak naprawdę jest kluczowe dla dalszej znajomości.

Gość piękne KŁamStwo
daj mu szansę, myślę że nie chciał się narzucać, skoro zaproponowałaś spotkanie dopiero po 2 tygodniach.