Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nie odzywal sie od 2 tygodni a dzisiaj pyta czy jutrzejsze spotkanie aktua

Polecane posty

Gość gość

aktualne:o umowione 2 tygodnie temu:o chetnie bym go olala

Ale dlaczego? :D Nie spóźnił się. On jest Twoim chłopakiem, że musi się odzywać ?

Gość gość
to go olej, tak jak on ciebie olewał przez te 2 tygodnie

Gość gość
eee nie ale znamy sie juz jakis czas i 1 randka byla wlasnie 2 tyg temu:o pomyslalabym ze umarl jakby dzisiaj po 2 tyg milczenia nie napisal:D

Gość gość
daj mu jeszcze jedną szansę, może nie chciał być namolny:) Jesli następnym razem znów tak postapi, to go wtedy olejesz. Ale radziłabym, żebyś dzisiaj od razu nie odpisywała, tylko albo jutro rano, albo najlepiej przesuń jutrzejsze spotkanie o jeden czy dwa dni. Że niby zapomniałaś i tobie nie pasuje, ale może być we wtorek, środę...

Gość ja bym olała:/
nie rozumiem tego wiecznego wypytywania na forum o to co zrobić..przecież to ajsne, ze mu nie zależy:/

Gość gość
autor moze problemy z soba?

Gość gość
oczywiście że mu nie zależy, w przeciwnym wypadku by nie pytał się czy spotkanie jeszcze aktualne po dwóch tygodniach milczenia tak cie potraktował, że upewnia sie czy nadal jesteś frajerką i chcesz się jeszcze z nim spotkać

Gość gość
czyli jednak nie zalezy mu:( tak myslalam spotkam sie z nim jutro ale watpie zeby byly nastepne spotkania

No dobra, ale czy Ty do niego pisałaś? Ile się razy do niego odezwałaś w ciągu tych 2 tygodni?

Gość gość
wcale ale czekalam na jego ruch

Ty się nie odzywałaś to co on mógł sobie pomyśleć? On się odezwał - jemu zależy.

Gość gość
jestem tradycjonalistka w kwestii damsko meskiej i lubie jak mezczyzna zdobywa kobiete

Gość gość
moim zdaniem: kazdemu moze sie pojawic w zyciu jakis problem, wiadomo, ze nagle ktos znika, jednak nie rozumiem dlaczego on robi z Ciebie idiotke, i ze masz uwierzyc, ze wasze drugie spotkanie mialo byc jutro?? pewnie krecil z inna laska, ktora dala mu kosza i sprawdza czy nadal jestem chetna. ja bym go juz skeslila, ale jak chcesz spotkaj sie z nim, ale na pewno nie wtedy kiedy on sobie wymysli

Nie dziwię się, że nikogo nie masz. Ja również lubię gdy mężczyzna zdobywa kobietę ale przez te 2 tygodnie mogłaś mu chociaż 1 uśmiech wysłać.

Gość gość
ale my sie umowilismy na jutro bo ja zasugerowalam ten dzien wlasnie te 2 tygodniu temu mam jutro wolne :o i pozniej nie wiem kiedy dostane

Gość gość
Ja bym nie chciała się z nim spotkać, bo wygląda na to, że trzymał sobie ciebie jako rezerwę w razie, gdyby "coś lepszego" (wg niego) nie wypaliło... http://niesmiali-forum.waw.pl/

Gość gość
a ja tam juz nie wiem co on ma w glowie:o jutro spotkanie na bank a jak odwali znowu numer z nieodzywaniem sie tygodniami-wywalam jego numer z telefonu

Gość gość
on mi tez mogl 1 usmiech wyslac

Gość gość
Dokładnie, też uważam, że jesteś rezerwą, gdyby był zainteresowany to po pierwsze na pewno ciekawiłoby go co u ciebie się dzieje a po drugie chciałby żeby znajomość się rozwijała, w początkowej fazie kontakt powinien być w miarę częsty, choć oczywiście nie nachalny. Myślę, że on ma cię w d***e, a już zwłaszcza, ze okazało się, że zyje i ma się dobrze i nic nie mówił, że ma jakies kłopoty czy coś. Jak facetowi zależy to uwierz mi zrobi wszystko, żeby nawiązywac kontakt. Jemu nie zależy zupełnie, ale nie martw się, w sumie powinnaś się cieszyć, że tak szybko to wyszło i nie traciłaś czasu z jakimś ombecylem :)

Gość gość
wiem wiem;) jak jest z facetami moj eks w pierwszej fazie to na glowie stawal zeby sie chociaz 5 min zobaczyc a ten?:/ zenada

Gość gość
wez przełoż jutro spotkanie tak dla jaj, kilka godzin przed napisz, ze coś ci wypadło i tego dnia w ogóle nie możesz się z nim spotkać ;))) albo w ogóle nic nie pisz a potem go wystaw ;) przynajmniej będziesz się dobrze bawić

On mógł. Ty tak samo mogłaś. Pamiętał o spotkaniu. Potwierdził. On też mógł pomyśleć o Tobie, że jesteś jakaś niepoważna albo mało zainteresowana skoro zaproponowałaś spotkanie po ponad 2 tygodniach od pierwszego. To znaczy,. że Ci nie zależy. Więcej już nie myśl, nie słuchaj rad starych panien na kafe tylko idź na spotkanie z dobrym nastawieniem ;)

Gość gość
moze się nauczy ;) jak kuba bogu tak bóg kubie ;)

Poprzedniczko - tak wystawiać można gdy wokół dziewczyny kręci się paru chłopaków. Nie dawaj złych rad złośliwcu kafeteryjny.

Gość gość
czasy ksiezniczek sie juz skonczyly jak ci zalezy to sama cos zrob:O

Gość gość
ale pojde z ciekawosci zobacze co wymysli

Gość gość
czasy ksiezniczek sie skonczyly ale jak sie podlozysz facetowi to cie nie uszanuje

Ale Wy dziwne jesteście. Wcale nie znacie się na chłopakach i ich zachowaniach. Ja zawsze miałam tego chłopaka którego chciałam i trochę już znam męski rozum. Nieraz pierwsza się odzywałam, nieraz czekałam ale zawsze mnie szanowali. Żaden mnie nie rzucił. To ja byłam tą złą.