Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rooosa

problem z alkoholem

Polecane posty

Gość rooosa

Witam, zawsze sporo imprezowałam, a co za tym idzie piłam alkohol. Mam 26 lat i od jakiego roku, może półtora, zauważyłam, że coraz łatwiej się upijam i tracę kontrolę nad ilością wypitego alkoholu. Potrafię iść na piwo, wypić jedno i wrócić do domu. Problem pojawia się wtedy gdy wypiję więcej...wtedy upijam się tak, że mam luki w pamięci. Praktycznie każda impreza kończy się upiciem i czarnymi plamami w pamięci. Piję tak raz, dwa razy w miesiącu. Za każdym razem obiecuję sobie, że to już ostatni raz, a potem historia się powtarza. Z natury jestem nieśmiała i zdarza mi się też czasem wypić coś w domu, samej, żeby dodać sobie odwagi. Czy mam problem alkoholowy ?

Gość wesoła881
a ile wypijasz w miesiącu?

Masz problem alkoholowy.Powinnaś zakończyć picie i to NATYCHMIAST nie pij nawet w małych ilościach.Po prostu badz na odwyku bo to może zle sie skończyć dla Ciebie.Żebyś nie spadła na samo dno.Przecież jesteś młoda- szanuj się dziewczyno!

Gość gość
też tak kiedyś miałam uroki młodości;) było minęło człowiek dojrzał zmienił się założył rodzinę, no ale kiedyś trzeba się wyszaleć, lepiej za młodu;)

Gość gość
kudzu root i można pic nie obawiając sie ze bedzie sie alkoholikiem

Gość gość
młode kobiety w ogóle nie powinny pić ...