Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sasiad wysypal mi szufelte piachu na wycieraczke - co robic

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. Mam zlosliwego sasiada, pod moja nieobecnosc wysypal mi piach pod drzwi. Jak sie odegrac, zeby nie zostac ukarana?

Gość gość
Skąd wiesz że to właśnie zrobić sąsiad?

Gość gość
Ja bym wziął poxiline i napchałbym mu do zamka w drzwiach. 10min i twarde jak skała :)

no i ciekawe, dlaczego może nanosisz na klatkę tony piachu na butach i on to musi ciągle sprzątać? nic nie dzieje sie bez przyczyny

Gość gość
Bo juz nie raz mial takie akcje, raz go nawet na goracym uczynku zlapalam, ale to bylo rok temu i jakos oodpuscilam. Jestem pewna na 100 procent, ze to on.

Gość gość
Akurat klatke sprzatam ja, on ani razu jeszcze od 4 lat jak mieszkam tego nie zrobil. Zresztat prosze o rade, a nie o bezesensowne komentarze.

Gość Ale to już było
Gdybym była pewna że to sąsiad, wysmarowałabym jemu drzwi olejem z ryb w puszce.Smród byłby na całego i trudno to zmyć:D Moja córka tez ma taka podłą sąsiadke która zachowywała sie podobnie.Policja kazała córce zamontować kamerę w domu i teraz ma już spokój.Sąsiadke przyłapaliśmy na gorącym uczynku.Sprawa znalazła się w Sądzie. Została ukarana grzywna 2000zł. na rzecz córki+ koszty sądowe Od tej pory chodzi potulna jak baranek, a sąsiedzi nie odzywają się do tego tłuka!

Gość gość
No wlasnie zastanawiam sie nad kamera, ale to sa niestesty koszty. Dobry pomysl z tym wysmarowaniem drzwi :)

Gość gość
Poważnie chcesz? Ja bym na twoim miejscu zamontował w drzwiach elektroniczny wizjer/judasz z czujnikiem ruchu nagrywalby co prawda kazdą przechodzącą obok drzwi osobe ale wystarczyloby co pare dni kasowac oczywiscie jesli nic by sie nie wydarzyło. Gdyby jednak ktos ci numer odwinął, srawdzasz co sie nagrało i masz go na widelcu

Gość gość
A skąd cos takiego wziąć? Nigdy o czyms takim nie slyszalam.

Gość gość
i jeszcze ile to kosztuje?

Gość gość
Wujek gogle i alegro powinny ci pomóc