Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do WAS

Polecane posty

Gość gość

czy przy wzroście 165 wadze 50 kg powinien się człowiek odchudzać ?????? wymiar88-67-88 Czy uważacie mnie za tucznika i musze przejść wg was na dietę czy mam wagę w normie ????? proszę o odpowiedzi co sądzicie na ten temat

Gość drgtehthr
odchudzać się nie musisz, to jest dobra waga - natomiast jeśli masz jakieś zastrzeżenia np. co do wyglądu, jędrności swojej skóry czy huj wie czego w jakiejś partii ciała, to możesz dla własnej przyjemności spróbować ją sobie wyrzeźbić ćwiczeniami

Gość gość
dziękuję za odpowiedź tak mam zastrzeżenia do brzucha który uważam za gruby i wstydzę rozebrać się nawet na badanie u lekarza w obawie że zobaczy tłusty brzuch !!! więc chyba zredukuję liczbę kalorii

Gość drgtehthr
no ja cię w postanowieniu zostania anorektyczką utwierdzać nie zamierzam...zrobisz jak uważasz;)

Gość gość
tak dziękuję za odpowiedź .. Dobrze mnie rozczytałeś bo anorektyczka była kilka dobrych lat a niektórzy specjaliści uważają że jest się nią całe życie wiec stąd może moje obawy o utrzymanie wagi przytycie ... obliczam kalorie intensywnie dziś jadła 1. - rzodkiewki - dwa pomidory 2.-jogurcik mały danonki -1 kromka pieczywa wasy - banan 3 ogóek , -pomidor - serek wiejski 4 kalafior , dwa malutkie ogórki kiszone , plasterki dwa sera żółtego plasterek malutki loda myślę że zmieściłam się w 900 kaloriach zgadzacie się w moich obliczeniach kalorycznych ??? Jak widzicie jem dużo warzyw, owoce .... pieczywo wasa lub czasem chleb razowy ale teraz odstawiłam ....bo brzuch mój się mi nie podoba więc chleba nie jem ... Wiecie mimo ze dużo nie jem i tak niestety tłusta jestem bo przy takich posiłkach powinnam schudnąć a do tego mam bardzo dużo ruchu na co dzień więc kalorie powinny się spalać a tu tak jakoś ten bilans energetyczny ...wygląda tak że ciągle to 50 kg .... chciałbym znów poczuć satysfakcję ważąc 48 !!!!!

Gość gość
weź.... bo ten temat sie powtarza już

Gość gość
dodam że mimo spożywanych kaloriach około 900 - czasem 700 ważę ciągle 50 kg !!!!! u mnie chyba żeby schudnąć musiałabym zastosować dietę 300 kalorii ale to znów wkradają się różne problemy zdrowotne od stomatologicznych po neurologiczne :( to jest masakra jakaś ... Człowiek nie jest zadowolony ze swej wagi no bo 50 kg i 164 wzrostu to tłuszcz .... chciałoby się schudnąć a tu nie da się mimo że dieta moje opiera się w głównej części na warzywach ..... pieczywa nie jem masła margaryny też nie ..... ale czasem np. raz w tygodniu zdarzyło mi się zjeść kawałek ciasta .,...[ teraz staram się ograniczać ....] no mówię wam gdy idę do lekarza to wstydzę się rozebrać do badania bo gdy zobaczy tłusty brzuch to może brać obrzydzenie Czy jest tu na forum kto też tak ma ????????????????

Gość gość
to nie czytaj jak cię nudzi i nie jesteś zainteresowana przepraszam za urażenie Twojego poczucia estetyki ;/

Gość gość
a ja wcale nie jem warzyw a jem słodycze i pizze bo tak lubię ..... szkoda mi was tzn niektórych ludzi

Gość gość
jeżeli temat jest dla ciebie obraźliwy to wnieś podanie do moderacji aby nie dopuszczano do pisania osób z zaburzeniem odżywiania ..... a ty nie będziesz musiała biedactwo czytać tego i się męczyć i odpisywać do tego w temacie który uważasz za denny

Gość gość
blog nie podoba mi się bo same fotki a zero tekstu a co ciebie urzekło w tym blogu że tak go polecasz coś wartościowego tam jest zawarte ?????????????? może mi umknęło ???

jeśli masz jakieś wątpliwości do jakiejś części swego ciała to porób nią ćwiczenia. wagę masz odpowiednią do wzrostu, nie jest jej za dużo.

Gość gość
dziękuję Ci Lucy za odpowiedź na temat . :) Tobie też życzę prawidłowego BMI

Gość gość
ps ja lubię bardzo rozmawiać na temat diet wartości odżywczych witamin soli mineralnych i makroelementów i jeśli ktoś lubi takie tematy z zna się na tym to może ze mną popisać .... - jakimiś ciekawymi historiami i swą wiedzą nabytą na uczelni się podzielić a jeśli kogoś nudzi i chce mi ubliżać to dziękuję i żegnam ...