Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askmer

Dlaczego naturalnie rude dziewczyny są albo brzydkie, albo ładne, natomiast nie

Polecane posty

Gość askmer

ma prawie wśród nich dziewczyn przeciętnych? Normalnie większość dziewczyn to przeciętniary, ale wśród rudych (naturalnie) zdecydowana większość to brzydactwa i niewielka mniejszość to dziewczyny ładne lub bardzo ładne, natomiast przeciętne prawie nie występują. Zauważyliście ten fenomen?

a przeciętne to jakie? bo z tego co zauważyłam to właśnie przeciętność to takie ładne osoby (ale nic specjalnego).

Gość teetka
ja to zauważyłam, ale na przykładzie facetów, rudzi zdecydowanie mi się nie podobają ale ze 2 razy w życiu widziałam przystojnych rudzielców. Myślę że to efekt nie samych włosów na głowie, ale ogólnie całej kolorystyki rudych, czyli jasna oprawa oczu, blada skóra instynktownie kojarząca się z chorobą, czymś niezdrowym. Tak naprawdę myślę że u rudych jest tyle samo ludzi o przeciętnych rysach co u innych, ale przez tą kolorystykę rudy facet/kobieta o przeciętnych rysach będzie postrzegany jako brzydki. Natomiast u rudych o ładnych rysach twarzy wyjdzie to na pierwszy plan i ta "ruda" kolorystyka już im nie obniży oceny ogólnej

Gość gość
generalnie rudzi to brzydactwa, wiadomo cera rozowo-biala, prawie przezroczysta, widac kazda zylke, piegi, blade usta, wlosy zawsze krecone i pomaranczowe. ­ ­ ale raz widzialm takiego nietypowego rudzielca.Byl naprawde piekny, wlosy nie takie rude tylko raczej w kasztan wpadajce, oczy przepiekne,zielone, oprawa oczu ciemna. dlugie rzesy i ciemna karnacja. No, ale to byl wyjatek:D

Gość gość
naturalnie rudych kobiet jest mało, może dlatego odnosisz takie wrażenie

Gość gość
to byl facet, nie kobieta.

Gość gość
nie prawda. naturalne rudzielce sa brzydkie natomiast znam jedna, ktora jest calkiem calkiem ale do do wyjatkowo ladnej jej sporo brakuje- wiec jest przecietna.

Gość wiem ze to ty
a ja znam ładną BYŁĄ RUDĄ bo glupia chciala sie upodabniac do kolezanki, przefarbowala wlosy na czarno i non stop sie smazy na solarium oraz nosi ciemna tapete bo chce byc egzotyczna ale niestety chodzi opalenizna jest bardzo slaba a w zamian za to co 3 dzien przychodiz czerwona bo jest po solarce

Gość wiem ze to ty
a byla na prawde ladna, szczupla, wysoka, drobna twarz, duze oczy, ladne usta i wlosy rude ale takie serio rude a nie jakies nie wiadomo co ..

Gość gość
jak mam być szczery to nie spotkałem dotąd brzydkiej rudej kobiety, dla mnie każda ruda kobieta jest cudowna

Gość gość
ja znałam 2 rude brzydulki i jedną bardzo ładną,ale chyba była kasztanowa,niestety rude były wredne,myślałąm że to fikcja że rude jest wredne ale akurat ja nie zaprzeczę

Gość gość
Zapamiętaj sobie, że wredne i to bardzo są albinosy.

Gość gość
Rude to wredne i juz tak uważam i zdania nie zmienię poza tym mają brzydkie d**y białe i piegowate i rude pachy i pipy fuj rzygać mi się chce na samą myśl

Gość gość
fałszywa ruda efka jest pikna

Gość gość
ta z m jak miłość jest przeciętna

Gość gość
Rude mają piękną, porcelanową, prawdziwie aryjską skórę, wy zazdrośnice.

Gość gość
Ja jestem ruda i zdania są podzielone. Jedni uważają mnie za ładną, inni za brzydką. Nie mam piegów ale mam bardzo jasną karnacje. Teraz mam włosy w kolorze wiśni i lepiej się czuje

Gość Lolo421
Rude kobiety są po prostu odrażające.Wybryk natury .Dodatkowo wydzielają ten ochydny,słodki zapach.Nigdy nie związałbym się z rudą w obawie przed takim samym potomstwem. Do przedszkola gdzie chodzi moja córka rodzice przyprowadzają rudą córkę.Widać ze się jej wstydzą.Bardzo im współczuję. Rudzi ludzie nie powinni mieć dzieci.

Gość gość
A ty właśnie będziesz miał rude dzieci albo wnuki haha

Gość Piotrusiu
Ja lubię rude, nie mogę oderwać wzroku, nawet piegi dodają uroku, każda którą -widziałem bardzo dba o swój wygląd jak makijażu ładnego jak i ubiór, nie widziałem jeszcze grubszej rudej to chyba rzadkość.

Gość *ANONIMOWA*

Przeczytaj proszę moją wypowiedź, może zmieni to twoje poglądy. 

Mam 12 lat, jestem dziewczyną wrażliwą, miłą i trochę zadziorną.

To co tu piszecie mnie rani i czuje się okropnie. Nie jestem w ogóle wredna (tylko dla sióstr jestem).Mam piegi (to nie jest tak jak wy uważacie, piegi wychodzą przez słońce i nikt na to nie ma wpływu), rude włosy, mam ani strasznie ciemną ani bladą karanacje. Moje oczy są koloru zielono-szaro-niebieskie.

Nie rozumiem dlaczego rude to  ,,zawsze" wredne, brzydkie, nieczułe, a nie np. miłe, wrażliwe, uczuciowe, ładne.

DO GOŚĆ LOLO421

A to nie fajne że rude kobiety (jego zdaniem każde) odznaczają sie od reszty? Tak samo ja moge powiedzieć że ty jesteś wybrykiem natury bo po co są np. brunetki, blondynki itd. Pomyśl że takie kobiety mogą być tym BARDZO URAŻONE . Rudy kolor nie wynika z tego, że któryś z rodziców był rudy tylko z zmieszania genów i jakiś tam czynników (poczytaj sobie).A ci rodzice o których wspomniałeś (podejrzewam że jesteś chlopakiem) powinni się siebie sami wstydzić przez ich zachowanie które jest karygodne.