Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byliśmy na cmentarzu i...

Polecane posty

Gość gość

Gdy przechodzilismy alejkami zobaczylismy na jednym z grobowcow malutki samochodzik, widocznie jakies dziecko zostawilo! moj 21 miesieczny synek tak zaczal plakac za tym samochodem, ze mu dalismy. Teraz ja nie moge spac przez to bo caly czas mysle o tym samochodziku. jutro odwioze go z powrotem na cmentarz.

Gość gość
??????

Gość gość
Nie "widocznie jakies dziecko zostawiło" tylko pewnie w grobie leżało cialo jakiegoś dziecka i rodzice zostawili mu samochodzik. Ale debilna jesteś, że dałaś mu swojemu dzieciakowi. Ja p*****le, zanieś go tam z powrotem szmato!

Gość gość
trzeba było wytłumaczyć dziecku że tam śpi chłopiec i to jego auto, a tak w ogole to z cmentarza sie nic nie bierze

Gość gość
naprawde rece opadaja, ze ludzie nie potrafia zapanowac nad wlasnym dzieckiem I daja mu wszystko, czego zarzada :/

Gość gość
Własnie odnies to z powrotem

Gość gość
odnies jutro na ten grob z kad zostal wziety- sprawdzisz czy tam lezy dziecko czy dorosly. puki co nie stresuj sie tak bardzo, raczej zaden duch cie w nocy nie udusi;)

Gość gość
Zero szacunku dla zmarłych, byle zamknąć ryj rozwrzeszczanego bachora bezczesci się czyjąś pamięć o kimś. Jesteś perfidnym gownem i jeszcze głupio się usprawiedliwiasz

Gość gość
Akurat to byl grob starszych osob nie jakiegos dziecka.

Gość gość
Akurat to byl grob starszych osob nie jakiegos dziecka.

To może jakieś dziecko, które znało tych zmarłych położyło tam swoją zabawkę dla tych ludzi, którzy tam leżą. Nie można zabierać z grobów rzeczy , które tam ktoś położył.

Gość gość
No napewno dziecko zostawiloby swoja zabawke specjalnie, polozylo gdzies na brzegu.

Gość gość
najgorsze,ze syn się wypróżnił na ten grób

Gość gość
Jak tak bardzo bronisz swojego postępowania, to na cholerę tu wypisujesz głupoty. Bachora masz rozpuszczonego, co zresztą nie dziwne, skoroś sama głupia

Gość gość
duszek w*********j stąd stary zboczeńcu,nic nie robisz tylko od rana do nocy i w nocy pewnie też siedzisz na tym gównie i udzielasz żałosnych komentarzy

Gość gość
to jakiś stary pedał,co robi tu za pana porade:-D siedzi 24 h na dobe,pewnie ma rózne nicki i lansuje się jako pan od wszystkiego,tak sanatoryjny dziad,co to wszędzie swój paskudny ryj wsadza:-D

Gość gość
trzeba zrobić ;porządek z rozwydrzonymi bachorami i ich psedumatkami

Gość koleja idiotka nie potrafiąca
wychować swojego wrednego, rozpuszczonego dzieciaka:/ takie matki to tylko walić w łeb , ich głupie, rozwrzeszczane dzieciaki też:/ bachor myśli, że wszystko mu się należy:/ jak pójdziecie na pogrzeb jakiegoś dziecka z waszej rodziny i rodzice do rumny wsadzą mu zabawke i twój głupi bachor będzie ryczał, że ją chce to też wyjmiesz z trumny dziecku zabawke bo masz niewychwoane gówno zamiast normalnego dziecka?;/

Gość gość
Jak w ogóle można cokolwiek zabrać z cmentarza?

Gość gość
można,ja zabrałam kiedyś kwiaty i wydłubałam zdjęcie z pomnika,bo mi się bardzo podobało

Gość gość
ile podlosci i nienawisci w was analfabeci.sami nie nacie dzieci nie mozecie albo nie macie czym zrobic sperma wali w mozg. uwazacie je jestescie anonimowi to mozecie wyzywac kobite ktora pisze bo chce sie poradzic. stare dziady i baby jestescie wstretni. wiem dlaczego nienawidze ludzi. 'najgorszym ze zwierzat jest czlowiek' autorko zanies to najszybciej jak mozesz.moglas przyciagnac ducha ktory bedzie cie nekal lub twoje dziecko . zaczna sie koszmary itp a debilami sie nie przejmuj,madrzejsi chooje od komputera tez znam takich

Gość gość
ten jest szmata ktory wyzywa innych od szmat nienawidze was podle medy

Gość gość
ten sie madrzy na temat wychowania ktory jest za stary aby miec dzieci.wiadomo ze nie kazdy jest afa i omega ludzie popelniaja gorsze bledy Co takiego sie stalo wziela to wziela,nie macie ludzie swoich problemow tylko od razu lzyc i wyzywac ZAL MI WAS WIDAC ZE MAMUSIA WAS NIE KOCHALA BO SPRAWIA WAM PRZYJEMNOSC ZNECANIE SIE NAD INNYMI

Gość gość
ależ oczywiście że ktoś położył go tam dla dziecka które zmarło u mojego są aniołki ....dzieki bogu tych nikt nie ukradł choć jednego dużego jak kupiłam już na drugi dzień nie było jak można zabrać coś z grobu? bo dziecko płacze i chce.....dziecko należy od małego uczyć że nie wszystko na tym świecie jest tylko dla niego

Gość gość
Odnieś i będzie po sprawie.A na grobie z którego go zabraliście zapal świeczkę i pomódl się jeśli jesteś wierząca.

Gość gość
Odnieś czym prędzej! Nie pozwól by samochodzik przyciągnął złego ducha, który co noc będzie g****ił twoje dziecko mocno w pupę!