Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxzz

brak krwawienia z odstawienia

Polecane posty

Gość xxzz

Dziewczyny, pomóżcie, błagam. Biorę tabletki (Zoely, 24+4). 23 maja kochałam się z chłopakiem, wcześniej byliśmy na klubowej imprezie, na której straciłam portfel... z tabletkami w środku : ( zorientowałam się dopiero rano. W związku z tym ostatnią tabletkę przyjęłam 23, a potem miałam aż 4 dni przerwy, dopóki nie poszłam do lekarza i nie załatwiłam nowej recepty, w tym czasie dostałam krwawienia z odstawienia. Zaczęłam nowe opakowanie, skończyłam je w czwartek, 'okres' powinien się pojawić, a tu nic : ( spanikowałam, zrobiłam test dzisiaj w nocy (31 dni po tamtym stosunku, od tamtego czasu kochałam się tylko raz i z prezerwatywą, w dodatku nie do końca), ani śladu drugiej kreski. Czy ten wynik jest wiarygodny?

Gość Kochanie Ty nie moje
Mnie sie wydaje że nie masz sie czego bac. Moze poprzestawialy Ci sie hormony w zwiazku z ta nieplanowana przerwa. Mozes zrobic beta HGC dla pewnosci. Ale moim zdaniem nie masz sie co bac

Gość xxzz
dziękuję Ci, trochę mnie uspokoiłaś... : ) ale schiza to schiza, już nie pierwszy raz sobie coś wkręcam, chociaż naprawdę uważam... Mam 20 lat i dzieci planuję raczej po 30, więc w tym momencie byłoby to dla mnie prawdziwe nieszczęście.

Gość gość
jestes w ciazy, tabletki reguluja okres nie ma takiej opcji zeby on nie nadszedl w terminie odstawienia tabletek, co innego jak sie ma miesiaczki nie uzywajac tabletek to sie moga spoznic, ale przeciez dziewczyny tabletki reguluja co do dnia,. ja biore tabletki od 6 lat i nigdy nie bylo ze okres nie przyszedl

Gość gość
mi ciaze test pokazal dopiero w 8 tygodniu

Gość skowronek z polek
zrob jeszcze test jeden (po miesiacu powinna wyjsc 2kreska)

Gość xxzz
Fałszywy alarm, krwawienie przyszło, co prawda w ostatni dzień przerwy wieczorem, więc później niż zazwyczaj, ale jest i jest zupełnie normalne ; ) całe szczęście, bo strasznie mnie zaniepokoiłyście.