Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cos dla męża

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny,mamy z mężem problem-otóż ja jestem w ciazy.od jakiegoś czasu mojego męża swedzi członek i jest mocno zaczerwieniony.smarowal się clotrimazolem ale to mało pomaga a nie chce isc do lekarza.boję się że może mnie zarazić.czy ktoś może coś poradzić?tylko bez głupich tekstów.

Gość gość
Musi iść do lekarza. Jest dorosły przecież. No chyba że woli abstynencję do porodu.

Gość gość
Ja miałam jakieś małe zapalenie i nawet, o tym nie wiedziałam bo nic mi nie było. A mężowi dało to w kość;/ Najlepiej oboje idźcie do lekarza.

Gość gość
Tylko że mi nic.nie jest. Być może.że ja miałam infekcje ale bezobjawowa.A on nigdy w życiu nie pojdzie do lekarza.Ja na wizycie spytam gina może coś przepisze,ale to dopiero za 2 tygodnie.

Gość gość
powiedz mężowi żeby rąbnął porządnie głową w cianę! Co to znaczy, ze dorosły chłop do lekarza nie pójdzie? LUDZIE!

Gość gość
jak się wstydzi to Ty możesz isc do swojego gina i powiesz co mu jest i cos przespisze:) xxxx mój gin zawsze "pomagał" mojemu mezowi bo tez wstydzil się isc do lekarza

Gość gość
a bierzesz jakies leki?, mój tak miał jak ja bylam na dość mocnych lekach bo się mocno przyziebilam

Gość gość
kurcze dorosły chłop, męczy sie, może Cie zarazic tym bardziej, że w ciąży jesteś więc powinnaś uważać na jakieś infekcje a ten do lekarza sie wstydzi iść/Powiedz mu w takim razie, że puki nie pójdzie do lekarza to koniec z seksem. Może abstynencja mu do rozumu przemówi

Gość gość
u kobiet wiele chorób intymnych jest bezobjawowych niż u mężczyzn. Powinien iść do dermatologa-wenerologa. Może to być błaha sprawa ale konieczna jest konsultacja.