Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

pomozcie wybrac

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

chlce kupic fotelik i nie moge sie zdecydowac ktory kolor.wiem ze to glupie ale naprawde nie umiem sie zdecydowac.podoba mi sie kilka kolorow.ktory podoba sie wam dla dziewczynki.czarny ma klase.za to zyrafka jest przeslodka.pomozcie http://www.ebay.de/itm/Romer-King-plus-2013-Kinder-Autositz-Kinderautositz-Neu-/390501327299?pt=LH_DefaultDomain_77&;var=&hash=item5aebb161c3

Gość gość
nikt ci tu nie odpisze.gdybys zalozyla temat ze jestes w ciazy i chcesz usunac to zaraz bys miala milion odpowiedzi niekoniecznie na temat.ale ze chcesz kupic uzywany fotelik,wtedy by cie zjechaly ze nie stac cie na fotelik a zrobilas sobie dziecko.sama durne p***y tu siedza. co do fotelika to mi sie bardzo podoba zyrafa.

Gość gość
kawa z mlekiem - nr 5

Gość gość
ja bym brała czarny albo z granatem- nie lubię takich przecudaczonych jak te żyrafy czy zebry. zresztą taki i Tobie może się szybko znudzić- a czarny to klasyk :)

Gość gość
Ladniejsza zyrafka,

Gość gość
nr 4 pasował by do tapicerki w aucie

Gość jjjjjjjjjjjjj
no wlasnie tez tak mysle.ze ta zyrafka moze sie znudzic.z drugiej strony zawsze moge wymienic pokrowiec.bralam [pod uwage czarny i zyrafke.kurcze....chyba zaczne losowac :D pierwszy raz mam tak ze nie umiem sie zdecydowac.to straszne :D