Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnna studentka

Ogłosiłam się jako osoba robiąca masaż...panom...

Polecane posty

Gość gościnna studentka

Moja mama jest chora, tata nie pracuje, nie mają z czego żyć. Ja studiuję, ledwo się mogę utrzymać. Jestem dziewicą, delikatną itd. Próbowałam znaleźć pracę dodatkową z której da się wyżyć, ale się nie udało... Sami zboczeńcy proponowali mi układ... Więc ogłosiłam się do robienia masażu erotycznego. Wczoraj zrobiłam jednemu pany masaż+pieszczoty (ja ubrana itd). Zarobiłam 300zł i mama ma na wizytę u lekarza i drogę do niego. Gdyby wiedzieli...

Gość gość
to nie zaden masaz, tylko juz prawie prostytucja, jestes ohydna:o

Gość sościnna studentka
Pytają, powiedziałam że dorobiłam na byciu hostessą w supermarkecie w weekend. Rodzice są z małej miejscowości, nie znają się. Jestem ohydna??? Ok, ale chociaż umiem kochać na tyle, żeby zrobić coś ohydnego żeby komuś pomóc. Ohydniejsze by było, gdybym pozwoliła mamie się męczyć

Gość gość
wcale nie ohydna ,taki stan rzeczy zawdzięczamy tuskolandii

Gość gość
Jestem dziewicą, delikatną itd" heheheheh ! zabawna jestes,rozbawilas mnie tym prowo

Gość gościnna studentka
zdarza mi się zachłysnąć nasieniem przy połykaniu,ale baaardzo rzadko :)

Gość gość
" ja ubrana itd)" :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

skończcie wylewać żale na Tuska, nawet na kafee... Każdy polityk najpierw naobiecuje,a potem nie dotrzymuje słowa. Żaden też nie jest cudotwórcą. Nie ma tu wyjątków.. Co do oceny moralnej czynu... Cóż, ja też prawdopodobnie w sytuacji podbramkowej też bym się zdecydowała na.... niestandardowe rozwiązania.

Gość gość
a przystojny był? waliło mu z węża? dużego miał? :classic_cool: miał ser? :classic_cool:

Gość gościnna studentka
Przewiercilam dziadowi odbyt językiem tak,że mu galy z orbit wypadly itd.

Gość gościnna studentka
w zasadzie ok praca, gdyby po wszystkim nie proponowali mi seksu analnego (to ohydne z ich strony) i nie klepali w tyłek:( jak powiedzieć o tym rodzinie? przy kolacji???

Gość gościnna studentka
Ser mu kapał, tak go rozgrzalam,Smaczy wylizalam do czysta

Gość gościnna studentka
Za cyce też łapią i każą se z nich robić zimne oklady itd

Gość gościnna studentka
Durny podszyw:) Zrobiłam to 1x, i tak jestem subtelna i jestem dziewicą- a ktoś o takiej urodzie jeszcze bardziej interesuje facetów. Czuje się z tym źle, całą noc przed tym nie spałam, ale zrozumcie- czasem nie ma wyjścia. Ja studiuję, szukałam pracy dodatkowej, a zauważyłam że często dostaję propopzycje od panów, chcących czegoś więcej. Zrozumiałam że na to zawsze jest zapotrzebowanie...

Gość gościnna studentka
A i niczego nie lizałam ;p Nie wiem kto jest temu winny... Ja jestem sobie winna że nie widziałąm innego wyjścia, ale chyba sytuacja w Polsce też, bo moja mama nie kwalifikuje się do leczenia, musimy starać się działać prywatnie żeby dać jej nadzieję, to już odrębna historia. Są osoby robiące to dla kasy na ciuchy, perfumy itd i takie, które robią to bo muszą.