Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet po niedawnej cesarce

Polecane posty

Gość gość

Jestem miesiąc po cesarce, a mój brzuch wciąż jest duży. Czy to normalne czy coś się źle zrosło/nie zrosło? Po porodzie naturalnym nie wyglądałam tak źle i martwię się bardzo. Po cesarce dużo się śmiałam jeszcze w szpitalu, wyjąc jednocześnie z bólu i martwię się czy coś się wtedy nie rozeszło w środku. Po porodzie naturalnym nie miałam takiego brzucha tylko flak skóry.

Gość gość
ja do około pol roku miałam przy szwie takie jakby zgrubienie i to mnie wkurzalo, ale jest już ok:)

Gość gość
po cc to mój brzuch malał ok 1 roku.Także u Ciebie jest ok.Chyba że masz wątpliwości to do lekarza.

Ale Twój brzuch jest opuchnięty ? Wydaje Ci się , że nie do końca zmalał i ''coś'' mogło tam zostać ? Czujesz ból naciskasz koło lub poniżej pępka ???

Możliwe , że jest to przepuklina lub zostałaś , źle oczyszczona - znam takie przypadki prywatnie . Gdzie dziewczynę pytały kiedy rodzi , a ona była już 2 tyg po porodzie . Okazało się, że właśnie została źle oczyszczona .

Gość gość
a może po 1 porodzie miałaś mniejszy brzuch niż teraz? mnie 3 miesiące po pytali czy znowu zaskoczyłam (ci co nie wiedzieli kiedy dokładnie urodziłam) ale miałam ogromną piłkę

Gość gość
Na szczęście nic mnie nie boli. Wokół rany też mam zgrubienie, ale trochę zmalało. Nie wiem jak można stwierdzić czy ma się przepuklinę albo, że źle mnie oczyścili? Wizytę mam dopiero w połowie lipca.