Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak bardzo pragne dzecka.......................

Polecane posty

Gość gość

o niczym innym nie myśle

Gość gość
czyli w obsesję jakąs zaczynasz popadac. To nie jest zbyt normalne

Gość gość
nie mozesz nie masz warunkow

Gość gość
warunki mam, nie moge zajść :(

Gość gość I
A myślisz, że dziecko to taki luksus? Utyrasz się przy nim i fizycznie i emocjonalnie przez co najmniej 19-25 lat a później pójdzie w świat i Cię oleje, jak nie ono to jego partner/ka. Zastanów się czy warto? Jest tyle interesujących zajęć, pasji niekoniecznie musi być dziecko aby zapełnić czas na tym świecie.

Gość gość
Ja tez mam obsesje. Tez nie moge zajsc. Juz 2 lata sie staramy. Myse ze te satrania sa na nic ja sie przbedalam hsg monitoring cyklu wszytko ok. Ale okazalo sie ze moj maz ma ma plemniow niby sie leczy. Ale wiecie co ja sie juz nastawima na ivitro. Nie icze juz na cud.

Gość gość
Kocham meza. Ale chce miec dziecko. To moze zniszczyc nasze malzenstwo. Jedyna moja nadzieja to in vitro.

Gość gość
TO TAK BARDZO BOLI ŻE jedni zachodzą baz starania a niektóre mają problem, albo ronia którys raz z kolei...

Gość gość I
A to niezwykle ciekawe, w jaki to sposób brak dziecka zniszczy małżeństwo? Widocznie nie ma miłości miedzy wami jeśli tak zakładasz.

Gość gość
Ja to zawsze mowie ze najepiej rozmnaza sie padolgia sie patologia. I o ant d**y niech sbie ekarze wsasza terorie ze nalezy wrowadzic zdrowy tryp zycia-patoogi alkohol pewnie pomaga w powiekszaniu ilosci dzieci. A ci co maja warunki finsowe i w ogle to nie moga. Przebadals sie? Ile juz sie stracie? Bo moje 2 lata to juz wiecznosc.

Gość gość
Jest milosc miedzy nami ale to nie wyklucza tego ze powstaja pretensje, rozczarowanie itd.

czyli go nie kochasz. to nic złego, po prostu "coś się wypaliło", ale dlaczego miałabyś się z nim rozstać, gdybyś go kochała? Ty go nienawidzisz za złą spermę.

Gość gość
To nie tak. Ale jak kobieta jest w jakis sposob bezplodna to tez facet chcacy miec dziecko moze byc nia w jakis sposob rozczarowany. Np tesciowka przed badaniam meza jasno postawila diagnoze ze to na pewno moje wina. Bo zawsze sie babe owinia. O bezplodnosci facetow sie glosno nie mowi a jest jej wiecje w dzisiejszych czasach.

Gość gość
moge dac ci swoje ja mam dosc dziecka