Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fatalna kobieta

Mam 40 lat i nigdy się nie bzykałam:(

Polecane posty

Gość Grzesio-piesio
Kobieto mogę Cie wybzykać bzzzzzzzz bzzzzzzzzzzzz jeszcze??:D

Gość gość
śpicie już

Gość gość
Nie jeszcze nie śpimy , a co ? Nie mogę spać , bo coś ostatnio cierpię na bezsenność .

Gość Fatalna kobieta
Zostaw maila to na pewno dostaniesz wiele propozycji, potem musisz wszystko przecidzić przez sito i wybrac kogoś. Pozdrwaiam.

Gość gość
Fatalna A ty dostałas odpowiedzi? Spotkałaś się z kims?

Gość Fatalna kobieta
Cenię sobie dyskrecję więc na Twoje pytanie nie moge odpowiedzieć :)

Gość gość
Fatalna Ty jesteś naprawdę kupa ... i jeszcze brzydula,jak o sobie mówisz.

Gość Fatalna kobieta
Kupa i brzydula w jednym, krzywe nogi i wystający brzuch, pryszcze na twarzy i łysa głowa (noszę perukę), zezowata i głupia jak but. KTO MNIE ZECHCE?

Gość gość
Może masz coś w sobie,a uroda ? Mi się podobają naturalne i ...

Gość gość
Fatalna widzisz jak super : wczoraj ktoś próbował epitetować mnie , dzisiaj ciebie . Widać że szkoła już się skończyła . Dobrze chociaż , że potrafisz zareagować z humorem . Pozdrawiam

Gość Fatalna kobieta
A ja znalazłam taki wpis i nie wiem czy od ciebie Koleżanko czy podszyw: "A skąd wogóle ty jesteś ? Czy zrobiłabym ci masaż cyckami? Ja już napisałam , że chcę sprowować wiele rzeczy , bo wszystko byłoby dla mnie nowością . A tak wogóle to cycki mam duże , bo dd , więc nadałyby się do tego ."

Gość Fatalna kobieta
Tak sobie myślę co by było gdybyśmy obie sie spotkały i może byłoby miło, po co nam do tego facet???

Gość gość
No to mój wpis i stuprocentowo ja go napisałam , ale teraz nie jestem pewna czy piszę z prawdziwą fatalną czy z podszywem.

Gość Fatalna kobieta
Jestem prawdziwa :) a wpis dopiero dzisiaj przeczytałam. napisz do mnie a przekonasz się że pisze prawdę. Jestem jeszcze jakieś 10 minut to od razu odpiszę. :)

Gość gość
Czyli co chcesz porzucić bezkresne nadzieje na temat faceta . Może i masz trochę racji . Trochę już siedzę i piszę na kafe i tak jak pisałam wcześniej , tu każdy odważny tylko do pewnego momentu . Potem albo zjawiają się podszywy albo prześmiewcy, a pseudozainteresowani spieprzają. Chociaż wiesz próbować można . Nie należy nigdy mówić nigdy.

Gość Fatalna kobieta
Tego nie napisałam, raczej faceci dotrzymują słowa, mam nadzieję że tak będzie... :) Ale myślę czasem o spotkaniu z kobietą bo wydaje mi się to takie bezstresowe i nie miałabym żadnych wyrzutów sumienia z tego powodu ale jak chcesz, jeżeli nie jesteś pewna to nie zmuszam .

Gość gość
Pisałam już że raczej nie mam nic przeciwko próbowaniu nowych rzeczy , więc niczego nie wykluczam. Natomiast zdziwiłabym się , gdybyś chciała się ze mną spotkać, bo mój wizerunek paskudny strasznie jest, długa droga przede mną do w miarę normalnego wyglądu . Może to jakieś prowo , jak to co panowie , albo raczej podszywy panów ciągnęli ze mną ostatnio .

Gość Fatalna kobieta
napisz czemunie41@op.pl pogadamy o tym

Gość Fatalna kobieta
Wolę zdrową i grubą kobietę niż zarazić się HIV- em od jakiegoś pseudokochanka z internetu :)

Gość gość
Czyli co dziewczyny twierdzicie że chłopy na forum to syfiarze , kuamcy , podszywy i tchórze . Nieźle . Oj pewnie jeszcze długo nie p******cie sobie .

Gość gość
Pokażcie swoje zdjęcia to męskim okiem ocenię

Gość gość piszący kwiatem
A pisałem, że puszek i z wyobraźnią:-) ach, takich jest mało... szkoda, że Masz kompleksy. Babo gruba;-) 👄🌻👄 życzę spełnienia.:-D

Gość do Fatalnej i nie tylko
nigdy nie mów nigdy ;) ja w wieku 40 lat też nie wiedziałam jaką radość daje seks ktoś kiedyś powiedział że nie tęskni się za tym czego się nie zna ...nie mogę się Nim nacieszyć...:)

Gość gość
O przepraszam i wypraszam sobie , tylko nie babo. Może i jestem gruba , ale babą się nie czuję , bo jakąś 70- latką , czy przekupą z targu nie jestem . A kompleksy powoli można wyleczyć . Jak już się otworzę , to zapomnę co to są kompleksy , a wręcz zrewanżuję się za pomoc w pozbyciu się ich . Mam kompleksy , tak jak każdy człowiek chodzący po tym świecie . Tyle ze strony wyjaśnienia .

sex bez zbędnego wstydu i oczekiwań, może rozwijać się tylko w jedną stronę, ale jeżeli obie strony tego pragną:-) Jak to mówią, częściej można spotkać dziewicę, niż tę kobietę, która miała tylko raz... Uwielbiam grube uda kobiece i każdy wałek tłuszczyku na jej ciele, ale one mnie nie uwielbiają.:-D :-S

No i masz babo placek, kobieto:-) I tak właśnie trzymaj! Szukaj fascynata Twoich ud... a kompleksy pójdą precz. Czy z kobietą, czy mężczyzną, ale warto sex uprawiać.

Gość gość
Tyle że warto się seksić , to wiem . Dlatego też szukam i staram coś się zmienić w tym kierunku . Dość siedzenia i narzekania , samo nic nie przyjdzie . Trzeba działać, rozwijać się i spełnić swoje naturalne ludzkie potrzeby. Tylko proste i aż proste .

Gość gość
Ja was w******m wszystkie . Chociaż jednak nie , jedna 40 lat druga prawie 30. Coś z wami musi być nie tak . Albo prowo , albo sam nie wiem .

Gość PanParówka;)
jesli nawet prowokacja to fajna bo to pokazuje na czym tak naprawde dzis ludziom zalezy :D odezwala sie 40 letnia kobieta i z 20 samców i kazdy by chcial :D

Gość gość
Wątpię żeby to była prowokacja, a przynajmniej nie z mojej strony . Fatalna też wydaje mi się pisze prawdę , więc jeśli to prowo , to tylko ze strony panów , którzy próbują się pobawić kogoś kosztem . Zresztą piszesz , że widać na czym ludziom zależy . Ja powiem tak , owszem widać , ale nie z naszej kobiecej strony . My tylko jak każdy człowiek marzymy o normalnym rozwoju życia i spróbowaniu , czy też zatraceniu się w odrobinie namiętności . Sex jest naturalnym zjawiskiem , a popęd seksualny to norma . Wszystko jest wymyślone dla ludzi , więc dlaczego z tego nie skorzystać? To napewno nie jest tak , że mi np zależy tylko na seksie i puszczeniu się , bo choć może takie to stwarza pozory , to takie nie jest .