Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakkacyjnypromyk

Mój chłopak jest bezplodny rzucić go co mu powiedzieć??

Polecane posty

Gość Wakkacyjnypromyk

ale trafiłam :O

Gość Jakie to żenujące
Decyzja należy do Ciebie.Osobiście nie zawracałbym sobie głowy takim jałowcem.

Gość gość
Chcesz go rzucic bo jest bezplodny?

Gość polaczkipolaczkowe
POlaczki faceci to jalowy naród

Gość gość
jałowi ludzie to tacy którzy nie potrafią szanować innych, od razu oceniają nie próbując wcześniej zrozumieć

Gość wyjalowiona Gaza
nas pytasz?

Gość matacz,.,,..
znaczy sie powiedział ci ? powiedział prawde ? skad wiesz , ze jest bezpołodny , ile ma lat jak to wyszło ? :) sciemniasz

Gość polaczkipolaczkowe
A CZEGO SIĘ SPODZIEWALISCIE PO BEZROBOTNYM JALOWCU SPĘDZAJĄCYM CZAS NA BABSKIM FORUM

Gość gość
statystycznie więcej jest kobiet bezpłodnych i co one też są jałowe ? Nie sądzę ! To że facet nie może mieć dzieci to nie jego wina i nie czyni to z niego kogoś gorszego nie męskiego

Gość gość
lepiej być bezpłodnym na ciele niż umyśle

Gość Wakacyjnypromyk
powiedzial mi po 20 lat mamy

Gość Wakacyjnypromyk
powiedzial mi po 20 lat mamy

Gość gość
rozumiem że chcesz mieć dzieci w przyszłości jeśli nie chcesz go krzywdzić to nie oszukuj i zakończ to , chyba żę bardzo kochasz i bierzesz na przyszłość inne opcje , jak rezygnacja z potomstwa czy adopcja

Gość Kasia44
Nie widzę powodu do zmartwień.Może nie wszystko stracone? Teraz na te nędzne czasy nie ma czego żałować, gdy będziesz z Nim wiązała swoją przyszłość, nie musisz używać środkow antykoncepcyjnych.Popatrz jakie będą oszczedności, bo dzieci to ogromny wydatek:D

Gość Wakacyjnypromyk
powiedz a kto nie chce miec dzieci i nie będę adoptować żadnych smierdzacych bachorow patologicznych starych z domu dziecka

Gość gość
Odstąp mi tego bezpłodnego marzę o bezpłodnym toż to raj seks bez antykoncepcji nie trzeba sie truć tabletkami antykoncepcyjnymi , nie trzeba tyć od tych tabletek (tyje się zawsze a z wiekiem ma się spora nadwagę, taką nie do stracenia....wynik tabletek) A jesli chodzi o możliwośc zajścia w ciążę...co za problem........sa banki spermy jedynie od początku mój bezpłodny musiałby sie zgodzić na moje macierzyństwo , na moja decyzję...musiałby zaakceptować że kiedys może zechce mi się zostać matką (bo ja jestem płodna).

Gość gość
W życiu bym nie zostawiła mojego partnera z takiego powodu. Kocham go i jest dla mnie ważny. Zawsze można adoptować choć zaraz mi napiszecie, że to nie to samo. Ok, nie to samo ale czy warto zostawić osobę, którą się kocha tylko dlatego, że nie będziemy mogli przedłużyć genów?

Gość gość
Rozumiem, ze to problem dla ciebie ale to jest okropne. A jakbys sie poczula jakbys to ty byla bezplodna, jakby ktos nie chcial z toba byc ze wzgledu na niemozliwosc posiadania dzieci? To nie jego wina, ze jest bezplodny a jesli rozwazasz rzucenie go z tego powodu bez rozwazenia rozwiazan zastepczych jak adopcja? Chyba go niewystarczajaco kochasz.

Gość Wakacyjnypromyk
Dzieci to duży wydatek? No co ty chyba nie myślisz że będę siedziała w tym chorym państwie gdzie żydziska u władzy. Wyjeżdżam do uk zarobie na mieszkanie a i zawsze coś z benefitow będzie

Gość gość
Ta ostatnia twoja wypowiedz dala mi do zrozumienia, ze nie warto wogole dyskutowac na tyym forum. Pozdrawiam

Gość gość
bachory z domu dziecka co ? wartościowa z ciebie dziewczyna nie ma co ! może lepiej jak go zostawisz

Gość Wakacyjnypromyk
Ja miałabym korzystać z banku spermy i wychowywać dziecko jakiegoś pszczatego okularnika studenciaka bo nie wierzysz chyba że przystojny wartościowy korzysta z takiego przybytku. Miałabym mieszać moje geny z kimś takim. Żartujesz chyba

Gość gość
zostaw i to jak najszybciej bo nie zasługujesz na niego

Gość Wakacyjnypromyk
Jak nie chcesz brać tabletek anty to podwiaz sobie jajowody albo "zainstaluj" spiralę inteligentko :O

Gość lilialuiza
Nie rozumiem problemu... Jeśli kochasz go tylko za właściwości jego jąder, to go nie kochasz-w takim razie faktycznie lepiej nie zawracaj mu głowy. Przykre to jednak:(

Gość FarmErMachine
egocentryczka

Gość gość
taki facet to marzenie, seks bez lęku o wpadke i bez antykoncepcji chcialabym takiego poznac

Gość Wakacyjnypromyk
Z tym domem dziecka przesadziłam ale taka jest prawda dużo ludzi tak uważa ale boją się powiedzieć prawdę. Z tym bankiem spermy to w ogóle trzeba mieć bruzde na mozgu by z tego korzystać cześć

Gość gość
powiedzial ze jest bezplodny a udowodnił to jakimis badaniami