Gość gość Napisano Lipiec 28, 2014 na pewno te z bazaru to nawet ladne nie są ale glupie kretynki mowia inaczej . ja mam jedna pare ze skory za 250 zł i zakladdam czaasem do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubek z kawą 0 Napisano Lipiec 28, 2014 Co to są ciapy? Odpowiadając na pytanie: ani kit ani hit. Buty, które nosze jak już koniecznie muszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ty jesteś ruddaaaa Napisano Lipiec 28, 2014 ale chrzanicie masakrycznie, naprawdę :O ja noszę baleriny i nie wyobrażam sobie życia bez tych butów. Nie wiem czy to kit czy hit, nie obchodzi mnie to, ważne że ja czuje się w nich dobrze. Ale noszę tylko baleriny gładkie, bez żadnych pierdół typu kokardki czy kwiatki. Gładkie baleriny w jednolitym kolorze wcale nie wyglądają jak ciapy. A te co piszą że dla nich baleriny to szajs, ciekawe w jakich wy butach chodzicie na co dzień? W adidasach? haha albo może w pantoflach a la lata 80? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubek z kawą 0 Napisano Lipiec 28, 2014 Dowiem się co to te ciapy? Oczywiście, że nie szajs. jedni lubią inni nie. Ja nie lubię, bo jestem przyzwyczajona do wysokich obcasów. W balerinach uginam kolana i idę jak kaczka. Na innych dziewczynach spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty jestes ruudaaa Napisano Lipiec 28, 2014 kubek z kawą - buty na obcasach to już zupełnie inna bajka :) jeśli tobie w takich wygodnie to super. mnie wkurza tylko jak kobiety krytykują inne, które noszą baleriny. Ja na co dzień nie chodzę na obcasach, bo po prostu nie lubię. A że lubię "lekko elegancki" styl, to przecież nie założę adidasów? więc baleriny to najlepsza alternatywa. a ciapy to wydaje mi się że dziewczyny miały na myśli, że baleriny są takie płaskie, i skracają nogę dziewczynom, jak takie "ciapy". no nie wiem, tak mi sie wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubek z kawą 0 Napisano Lipiec 28, 2014 Lubię na innych dziewczynach balerinki. Ale wolę taki fason, który ma minimalny obcas. Choć wówczas to już nie są baleriny. Nawet kokardki mi nie przeszkadzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2014 hit! Ale kiedyś kupiłam baleriny w sklepie za 40 zł to nogi mi sie w nich pociły a normalnie sie nie pocą. Dlatego kupiłam inne, wydałam na nie 130 zł , sa ze skóry, nie rozciągaja sie,są mega wygodne i noga sie nie poci. więc dla mnie są ok. tylko nie podobaja mi sie te z odkrytymi palcami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DominikM 0 Napisano Lipiec 28, 2014 Dla mnie osobiście balerinki są niestrawne.Szpecicie się dziewczyny i dodatkowo szkodzicie bo te kłapy powodują płaskostopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2014 ja lubie, mam male, waskie stopy i baleriny na mnie wygladaja ladnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2014 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 dostałam od znajomej kod na dodatkowe 5% zniżki na cały asortyment (przeceniony i nieprzeceniony) w sklepie www.paradopary.pl. kod to - paradopary5. powinien działać na wszystkie baleriny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PaulinaKaziklla Napisano Sierpień 7, 2014 Ja uwielbiam balerinki, są ładne i wygodne ;) Ja mam takie http://jeremy-scott.pl/pl/adidas-js-wings-ballerinas/1021-adidas-jeremy-scott-wings-ballerinas-hot-pink.html Są naprawdę bardzo wygodne, nie obtarły mi ani razu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2016 A jak dla mnie fajnie wyglądają tak dziewczęco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2016 Jak u kaczuszki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2016 Nie wiem czemu baleriny mogą się nie podobać. Przecież wyglądają fajnie i do spodni i do sukienki. Do tego są wygodne i można przebierać we wzorach i kolorach. Ja swoje kupuję w Coqui www.coqui.pl i jestem bardzo zadowolona. A moja córka lat 8 to już w ogóle najchętniej chodziłaby tylko w balerinach ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2017 Bardzo lubię chodzić w balerinach, ale tylko wtedy, kiedy są naprawdę ciekawe, gustowne i stylowe. Mam na myśli coś w takim kierunku - https://www.merg.pl/product-pol-59247-Zamszowe-balerinki-CHRISTY-odcienie-zieleni.html Same przyznajcie, że wyglądają genialnie, estetycznie i pasują również na poważniejsze wypady. Mylę się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2017 Baleriny są ekstra. Wiadomo, że najlepiej wyglądają szpilki, ale jak idziesz na imprezę i koło 2 czy 3 nad ranem już twoje stopy wołają o pomoc, to z torebki wyciągasz baleriny i już. Zresztą na jakiś rodzinny obiad, imieniny babci itd też ubieram baleriny - są wygodne po prostu. A wcale nie muszą być brzydkie! Zamawiam tu: https://www.skora24.pl/23-baleriny Mam trzy pary i jestem z każdej bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2017 Ja lubię balerinki ale w takim stylu https://multu.pl/products/view/155964 bo są fajne i wygodne. I nie są takie wycięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiktoria645 Napisano Październik 27, 2017 Ja uwielbiam baleriny,nie ma lepszych butów. Najwygodniejsze mam od Ballina, zamawiałam na https://viadellaspiga.pl . Mają duży wybór, zerknijcie sobie dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza Napisano Listopad 5, 2019 jasne ze hit! wiadomo, ze zalezy tez jakie,ale wg mnie wiekszosc jest sliczna. ja jestem uzalezniona od balerinek i praktycznie co sezon zamawiam sobie nowe, jak ktos chce to podlinkuje fajna stronke http://schaffashoes.pl/category/24_baleriny.html?page=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Kwiecień 29, 2022 Dnia 24.06.2013 o 15:34, Gość gość napisał: Większość ma. Nie każda dobrze wygląda w dużej mierze z powodu nieodpowiedniego fasonu. Jednym się bardzo podobają, innym mniej ale chodzą bo wygodne. Jeszcze inni uważają je za modowy KIT. Jakie macie zdanie na ten temat? Nie noszę wszystkie spadają mi ze stopy, nie wiem czy mam jakąś wadę, czy jakoś źle chodzę. Kiedyś w dzieciństwie nosiłam bo miały pasek, ale jakoś nie mogę takich znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach