Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

echh zycie

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze moze zabrzmi to zalosnie...........jestem szczesliwa mezatka wiec czemu na widok mojego bylego zachwuje sie jak malolata?mam 38 lat

Gość gość
jak to mówia stara miłość nie rdzewieje

Gość gość
hihih ale to załosne..........mam metlik w glowie hih przez caly dzien.Jak widujemy sie przypadkiem na miescie chwile rozmawiamy a ja?ja pozeram go wzrokiem,gupio mi .jak sie tego pozbyc?

Gość gość
czasami fajnie dostać takich skrzydeł od wspomnień młodości

Gość gość
echh czuje sie z tym gupio,zastanawiam sie czy on wie,ponoc widac po mnie''wszystko''jak narazie nie dal poznac.Czy zaryzykowac i powiedziec mu ze''nie wiem co z tym zrobic??hihhihihih pisze i czuje sie jak .........zalosna baba.ale nie daje mi to spokoju,chce z nim rozmawiac bez tych''motyli''hihihihi

Gość ameliaaaa22222
Ja też tak miałam, aż w końcu powiedziałam sobie-dość. Zajęłam się sobą, swoim rozwojem, czytam ksiażki. Teraz chcę być sama ze sobą. Ostatnio czytałam genialną powieść "Piąta fala pożądania"(http://org-epost.com/book19783562.php). Nigdy nie czytałam czegoś równie wciągającego, polecam!. Zamiast siedzieć i myśleć o byłym, lepiej zająć się czymś.

Gość gość
problem w tym ze...........mam sporo zajec,praca,dom,ba! książki ,film.........tylko ze w dni kiedy go widze.........brrrr nie potrafie sie przez pol dnia na niczym skupic!!!czasem specjalnie zostaje dluzej w pracy by go nie widziec.ale.............denerwuje mnie to ze............opanowanie przychodzi mi z takim trudem..........powiedziec mu ?ze mam problem z emocjami?