Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy skoro mam duże powodzenie tzn ,że jestem ładna?

Polecane posty

Gość gość

nie mam opinii ,, puszczalskiej" ani nie ubieram sie wyzywająco...nie potrafie sama siebie ocenić obiektywnie więc pytam

Gość gość
po co sie pytasz, zaraz pasztety ci nawymyslaja :D oczywiscie ze jestes ladna ale samoocene masz chyba niska, ewentualnie nie rozrozniasz powodzenia od bycia milym..

Gość gość
a powodzenie mam zwykle największe z koleżanek czy to w klubach czy na wyjazdach itd tzn ,że mogę się uważać za ładniejsza?

Gość gość
Dałabys lepiej fote a nie 'cwaniakujesz' jaka to z ciebie pięknosc ze az tłum męskich baranów za tobą lezie... Juz tu były takie przechwalające sie Księzniczki, a jak dały fote to zygac sie chciało

Gość gość
nie no powodzenie czyli mam na myśli jak mnie ktoś podrywa , prosi o numer tel jakiś obcy facet itd potrafie odrożnić bycie miłym od podrywania choć jak facet jest miły to czasem też można wyczuć ,że sie mu podobasz to zalezy od sytuacji ale chodzi mi o to ile facetów ,,zarywa" do ciebie

Gość gość
ja tylko nie rozumiem osoba któa chodzi do klubów iczy jeździ na wyjazdy to chyba jest na tyle dorosła że wie skąd się bierze powodzenie u facetów. A pytanie w stylu 12 letniego dziecka

Gość gość
nie dam foty niestety... po pierwsze nie chce zeby mnie tu ktoś poznał bo może ktoś z moich znajomych tu nawet być ,a po drugie to nawet jakbym wstawiła zdjecie miss świata to moglby ktos powiedzieć coś nie miłego złośliwie ,a ja mam i tak kompleksy i po co mi to....

Gość gość
niby wiem skąd sie bierze powodzenie ,ale jednak mam kompleksy mimo ,że dużo ludzi mi mówi ,że jestem ładna nawet obcy na ulicy czasem , a ja jakoś w to nie wierze . troche mnie to podbudowuje ,ale tylko troche...

Gość gość
no wlasnie w klubach czy cos to szukaja na seks to nie jest powodzenie

Gość Karina1234.6
jestes tania dziwka i chca cie zerznac wykorzystac za darmo bo szkoda kasy na takie dziwki jak ty za darmo dajesz