Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddmkmdskmkd

Rezygnuję z seksu-ciągłe kłopoty z pęcherzem

Polecane posty

Gość ddmkmdskmkd

Po każdym stosunku korzystam z toalety, podmywam się, obojętnie,czy kochamy się z gumką, czy bez, czy ze srodkiem nawilżającym czy bez, czy jestem mega rozpalona i mokra to i tak zawsze mam chory pęcherz. Nie do wytrzymania to pieczenie, ten ból. Oczywiscie furagin pomaga, ale ile można to brać. Byłam u ginekologa opowiedziałam o swoich dolegliwosciach coś tam przepisał jakieś doc*pne nic nie daje, stwierdził,że jestem wrażliwa a w zasadzie nadwrażliwa. Musze na jakiś czas zapomnieć o seksie chyba. Już nie mam siły, moj facet też to przezywa, gdy to nadejdzie zwijam się z bólu. I tak co weekend, bo w weekend uprawiamy seks z racji tego,że w tyg się nie widzimy.....Jest mi smutno, wkurza mnie to na maxa

Gość ciesz sie, ze przezywa
mnie kiedys zlapalo jakies zapalenie pecherza czy cewki, az musialam brac antybiotyk, bol przy sikaniu przez 3 czy 4 dni, masakra, jak to boli chyba wiekszosc z Was wie, i co? na brak seksu moj STRZELIL FOCHA :o wyobrazasz to sobie? ja sie zwijalam z bolu, a on egoista myslal tylko o sobie. wiec nie masz najgorzej ;) ja wiem, ze to marne pocieszenie. to byl dla mnie sygnal, ze jestem z gowniarzem (faktycznie byl gowniarzem) i trzeba bedzie zakonczyc ten zwiazek. zakonczylam :P :)

Gość gość
ja bylam z facetem i przez 7 miesiecy nie upraiwalam z nim seksu a wciaz kochal mnie jak szalony :classic_cool: znajdzcie w sobie coś, czy jedyne co oferujecie swoim partnerom to kawałek miesa miedzy nogami? :( :O smutne to!

Gość gość
mam to samo Nigdy wiecej seksu..

Gość Taka prawda7
moja znajoma tak miała okaząło sie ze maz ma jakas bakterie i złapał te bakterie na basenie i amaist ona pic wkoło rózne antybiotyki na pechezr to on sie wyleczył .Takze to wina faceta a nie twoja.

Gość gość
Słyszałam wersję, że to podświadoma nieakceptacja partnera :-D Chociaż akurat u mnie to się sprawdziło...

Gość gość
na uklad moczowy borówka brusznica!

Gość gość
raczej żurawina i dużo witaminy C

Twój facet powinien pójść do lekarza.Z jego powodu jesteś zakażona bakteriami i cierpisz.Też o tym bym nie wiedziała gdyby mnie nie oświcił ginekolog. To niesprawiedliwe, on ma zakażoną fujarę a kobieta cierpi😠

Gość ddmkmdskmkd
Mój facet to rozumie i wspiera mnie. Jak przez bakterie skoro jak robimy to w gumce to mam tak samo:(

Gość ddmkmdskmkd
Kiedyś własnie chodziłam często na basen wiadomo kąpanie się w tej wodzie, gdzie przewija się dużo ludzi i nie wiadomo, co tam mają w majtasach. Może zle się wycierałam, mokre gacie to rozwoj bakterii i to tak trwa, może z basenu to przyniosłam i tak się to wznawia

Gość gość
Mam podobnie ale z seksu chyba nie zrezygnuje:D

Gość gość
dziewczyny a ja mam parcie na mocz podczas sexu,jak go wsadza mocniej,to tak jak by mi mial pecherz pęknąć,też tak macie,kiedyś to mocz mi sie zatrzymał,czułam mocne parcie a nic nie lecialo,ani kropelka pomógł mi tylko c*pronex ,miala tak ktoras z was?