Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

konkurs

Polecane posty

Czesc towarzystwu. Jak juz zapewne wszyscy wiecie - jestem powiesciopisarzem. Obecnie pracuje nad powiescia kryminalna i musze przyznac, ze idzie mi calkiem niezle. Chcialbym wam zaproponowac mala zabawe. Oglaszam zatem konkurs na TYTUL dla mojej ksiazki. 3 najlepsze propozycje zostana nagrodzone nagrodami. 1) 3 miejsce: uscisk dloni i dobre slowo 2) za 2 miejsce: darmowy egzemplarz mojej powiesci wraz z autografem. 3) za 1 miejsce: darmowy egzemplarz mojej powiesci wraz z autografem dla wygranego oraz po egzemplarzu dla jego najblizszej rodziny, zaproszenie na wieczorek autorski polaczony z malym bankietem oraz mozliwosc zrobienia sobie wspolnej, pamiatkowej fotografii. Zapraszam do uczestnictwa w konkursie, czekam na propozycje, a tymczasem pozdrawiam i zycze dobrego dzionka.

Gość propozycja no 1
reka w nocniku

Gość gość
mozesz wypolerowac mi berlo :D

Gość Ester-Ka
chyba w Nocniku ;)

Gość gość
,, Zbrodnia dokonana''- może być????

Jestem bardzo zafrapowany tym ostatnim. Robi sie coraz ciekawiej. Na razie prowadzisz mlody czlowieku. Koniec konkursu wyznaczam na przyszla niedziele. Ludzie zrobcie burze mozgow, licze na was i nigdy wam tego nie zapomne.

Przyszla niedziele w znaczeniu ta co teraz bedzie, a nie nastepna. Zeby ktos sie nie zdrzemnal i mu nagroda kolo nosa nie przeszla.

"...musze przyznac, ze idzie mi calkiem niezle...." x a kto to potwierdzil,ze tak jest faktycznie :D

Gość gość
,,OBŁĄKANIE''

Gość goscinnie adelka
"zabójczy flirt" zakładam, że to będzie kryminał związany z netem a co za tym idzie romans:D

@adelka: bardzo mi sie podoba Twoja propozycja, wielkie dzieki, masz u mnie plusika. Kryminal bedzie posiadal kilka poczatkowo niezaleznych od siebie watkow, ktore przetna sie ze soba dopiero tak mniej wiecej w polowie ksiazki. Beda 2-3 watki milosne oczywiscie, bez tego nie da sie dzis tworzyc zadnej fabuly, bo ciezko byloby zdobyc czytelniczki. Fabula bedzie rozgrywala sie generalnie w realu, wiec nie bedzie to kryminalna wersja Samotnosci w sieci, ale kto wie - moze kiedys napisze cos w ten desen. Tak czy siak dzieki za pomysl, moze bedziesz moja inspiracja;)

to co podoba sie tobie niekoniecznie spodoba sie czytelnikowi wiec na twoim miejscu bylbym ostrozny z wyrazaniem takich opinii troszke pokory by ci nie zaszkodzilo maciek:)

Masz racje, czasami jestem zbyt pyszny, a to moze sie przerodzic w zuchwalosc. Popracuje nad tym.

Gość co to znaczy...
"Szaleństwo Macieja B."

To pozory. W rzeczywistosci jestem bardzo skromnym, prostodusznym, zyczliwym i pomocnym chlopakiem z sasiedztwa. Marzenie kazdej tesciowej. Jakby szukali do filmu do roli idealnego, mlodego intelektualisty, mlodego meza, przedstawiciela wielkomiejskiej middle class, wzorowego i praworzadnego obywatela - to dostalbym sie bez castingu.

Gość Loros
A może ,, Powietrze pełne bezsenności '' ?

i tym postem wyzej udowodniles,ze jestes samolubnym zakochanym w sobie narcyzem:)

@Loros: dzieki, podoba mi sie. Stoisz na chwile obecna wysoko w tabeli. @salut: mysle, ze mimo wszystko mam wiecej zalet niz wad.

i jeszcze jedno zrozumialbym gdyby cie jakas osoba tak zachwalala jak zachwalasz sam siebie ale zeby siebie az tak promowac? to zakrawa na megalomanie :D

to co ty myslisz to jest bez znaczenia jak pisalem wobec siebie nie mozesz byc obiektywnym i basta

Ale ja to slyszalem od innych ludzi. Nawet na kafeterii tak o mnie mowia, jestem tu jedna z bardziej lubianych osob z tego co zauwazylem.