Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

konkurs

Polecane posty

Gość gość z liściem na głowie
" Z deszczu pod rynnę" " Kuriozalne przypadki Maćka B." "Jasny brunet wieczorową porą" "Na miłości mi nie zależy" "Gruszka w popiele" " Haniebny akt" "Śmiertelny opar" "koszmar dzielnicy czerwonych latarni" "Update" "Dwunasty Maniak" "w Górę Gwdy" - to rzeka "Rwące serca" "Żelazny obłok" "Śmiertelny manewr" nie nie musisz dziękować, twojej książki też nie chce, ani twojego podpisu ;)

wybacz nie przyjdę, za droga impreza dla mnie ;) Wole wydać kasę na prostytutkę o błękitnych oczach ;) "Błękitne oczy Laury Szwindel" ;)

fiku mikuuu Celem mojego istnienia jest zwabić przystojnego bruneta w ręce mojej twórczyni. a kiedy go już zwabisz to co....? wykorzystasz, poćwiartujesz i zutylizujesz?

jak sama zauwazylas,nie ma takiego bruneta na swiecie co by sprostal wymagania Twoje tworczyni ,wiec pozostaje Ci dalej biadolic przypuszczam,ze to byl jednak glowny cel :D

Nie no przeciez to bedzie na moj koszt (ew wydawnictwa). Bedziesz moim gosciem, a z pewnoscia na miejscu spotkasz wiele pieknych kobiet, beda hostessy, ale takze przedstawicielki roznych zacnych profesji itp. Takze ze swiata sztuki czy mody.

przekonałeś mnie tym światem cooltury

ooo jak widze maciek sie juz rozpdzil i rozochocil jeszcze ksiazka nie wydana a juz zaprasza na gale :D

zjesz jak Hannibal?? Lecter ten od polopiryny ;)

Nie na gale, tylko na wieczorek autorski polaczony z kameralnym bankietem dla elitarnego i wyselekcjowanego grona.

lubie ludzi z BWA i tych z Pani K. ale z Bohemy tez mogą być

ja to co?? ksiązke piszemy... a ty co sie pytasz? tez ksiązke piszesz?? omiń ten rozdział ;)

pies to drapal ,jak zawal tak zwal fakt jest taki,ze nic nie wydales a juz zapraszasz .oj macius ta pewnosc cie zgubi i obudzisz sie z reka w nocniku :D

"Krwawe Łono" :p " Trzy mile do nieba" "Osamotnieni w mroku przyszłości" "Przebudzenie nierządnicy" "Odejdź zanim powiesz Tak" "Purpurowe pamiętniki"

no tak cisnienie mierzyc tez wskazane ,byle ci sie trzymanie pulsu nie pomylilo z trzymaniem nocnika :) x powodzenia zycze mimo wszystko i naprawde wiecej samokrytyki a mniej samouwielbienia :)